Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 19 augustus 2022

Ik Ben in Alles – en Alles is in mij     19-8-2022

 Eigenlijk wordt het in de spirituele wereld gauw en vaak gezegd.

 Maar Begrijpen wij eigenlijk wel wat er precies bedoeld wordt.

 Ik Ben bij het Begin begonnen, erin gedoken met mijn Gevoel, want mijn Gevoel zou hier vast wel iets over kunnen laten Voelen.

 Wij Weten dat wij ‘in den Beginne’ Geschapen, Geboren zijn uit de Bron van Alle Leven. Deze Bron is dus, volgens Ik Ben in Alles en Alles is in mij, Alles wat ik Ben.

Deze Bron kent geen afscheiding, geen verdeeldheid, is onaanraakbaar, onaantastbaar en is dus het Zijn van Alles.

Als wij dus hieruit zijn Geboren/Geschapen, zijn wij dit Alles en zit het in ons, in onze Kern, ons Hartchakra.

 Je zou kunnen zeggen, dat de Bron een grote, Oneindige Oceaan is van Onvoorwaardelijke Liefde, waarvan wij, ieder van ons, een Unieke Druppel is.

In die Druppel zit de hele Oceaan en elke Druppel is bezig zich te Her-inneren dat men een Druppel IS van deze Oceaan van Onvoorwaardelijke Liefde.

En elke Druppel is bezig Terug te Keren naar die Grote Oceaan van Onvoorwaardelijke Liefde, want de Oceaan heeft geen weet van alle druppeltjes die zich overal en nergens ‘denken’ verstopt te hebben.

Deze Oceaan van Onvoorwaardelijke Liefde, wordt ook wel de Volmaakte Goddelijke Levensenergie genoemd.

Deze Volmaakte Goddelijke Levensenergie omvat ook Alles.

Zonder deze Volmaakte Goddelijke Levensenergie zouden wij niet kunnen Bestaan, met elke ademhaling ademen wij deze Volmaakte Goddelijke Levensenergie in en natuurlijk ook uit.

Het is de kringloop van Alle Leven, het Is Wat Wij Zijn!

Alles, werkelijk Alles IS Energie!

Maar……..deze Kostbare Universele Energie is in ons verleden (illusie) vervormd door pure onwetendheid, gekend of ongekend, bewust of onbewust, de wereld ingestuurd.

Dat is, wat zich momenteel aan het uitwerken is, want de Nieuwe Aarde kan niet volledig functioneren zoals het de bedoeling is volgens Gods Plan.

Omdat hetgeen wat uitgewerkt wordt, niet de frequentie heeft van de Nieuwe Aarde, waar Alleen Onvoorwaardelijke Liefde er- en herkend wordt en Bestaat.

Het is nodig dat dit alles uitgewerkt wordt, zodat ieder druppeltje van de Grote Oceaan zich kan her-inneren, dat zij de Oceaan in zich hebben in Eenheid en dus Onvoorwaardelijke Liefde ZIJN!

Maar de Regie over dit alles ligt uitsluitend en alleen in Handen van de Bron, waaruit wij zijn Geboren en NU naar terugkeren.

Als een ieder van ons een druppel is van de Grote Oceaan en deze Oceaan in ons hebben, DAN ZIJN WIJ DAT>

Waar halen wij dan de behoefte vandaan om te:

Oordelen – een mening te geven – alles in de hand willen houden – partij kiezen enzovoort, enzovoorts.

Oordelen kan niets anders zijn, dan een oordeel hebben over je Zelf, want er is geen ander, we zijn allemaal druppeltjes die terugkeren naar de grote Oceaan.

Het nodig vinden om een mening over iets te hebben, is ook een oordeel, want als je tegen het ene ja zegt, wijs je het andere af, en geloof me, ook dat gaat alleen maar over je Zelf, want er IS GEEN ANDER.

Er bestaat geen ander, jij Bent Alles en Alles is in jou.

Als je Alles vanuit dit Liefdevolle Perspectief benadert is die zogenaamde ander degene die jou laat zien waar jij staat in de reeks. En dat is dus een Liefhebbende, Warme Omhelzing waard, want zo bekeken, helpt het jou te gaan zien, waar jij mee bezig bent.

En je mag dus Zeker Weten dat Gods Plan geen fouten, nog falen, nog verschillen nog verdelen, kent!

God, De Schepper van Al Wat Is, Bron, het Universum, Allah, het maakt niet uit.

Geef het de naam die voor jou als druppeltje goed voelt, in onze taal is niet uit te drukken, weer te geven en het woord Onvoorwaardelijke Liefde, komt voor mij het dichtste bij wat ik voel.

En omdat wij allen uit dezelfde Bron komen en daarnaar terug keren, mogen we Alles laten gaan wat ons daarentegen houdt, blokkeert. We hoeven niet te weten wat het precies is, alleen maar te herhalen wat we allemaal diep van binnen weten:

 ‘Er is maar EEN Ware Kracht en Macht en dat is onze Bron waaruit we zijn gekomen en waar we weer naar terugkeren. Deze Bron staat voor Al het Goede, het Schone en het Ware en het Constructieve en dat Ben jij, Zijn wij, Ben ik in Eenheid voor Eeuwig'. 

In Eeuwige Onvoorwaardelijke Liefde,         Martha

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten