Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 20 juli 2022


Wat betekent nou precies Loslaten/Laten Gaan

Lieve Standvastige, Sterke en Krachtige Lichtwezens,

Toen we in onze overlevingsperiode zaten, die vele, vele levens omvat, hebben wij energie uitgezonden die het tegenover gestelde inhield van dat Lichtje, wat diep in ons brandde en wat ons nooit verlaten heeft.

Dat Lichtje waren wij, zijn wij NU en zullen we tot in aller Eeuwigheid blijven.

Het is wat wij Zijn, onze GodsKern.

Deze GodsKern zit in ieder Levend Wezen, in ieder ding, ieder vogeltje, iedere bloem, ieder zandkorreltje, in ALLES dus. Het is ons ZIJN!

Maar we zijn het vergeten in onze overlevingsmodus, maar het heeft ons nooit in de steek gelaten.

Alles, werkelijk alles wat wij in onze vele, vele levens hebben ervaren, heeft ons tot Hier gebracht en gemaakt tot de mens die we NU Zijn.

Ieder in eigen Uniekheid, maar wel ieder met het Lichtje in ons dat ons uiteindelijk tot hier heeft gebracht.

Dat is wat wij/alles gemeen hebben in Eenheid, de Waarheid van het inmiddels zeer grote Licht/ Liefde in ons Hart.

Dit Alles is vanaf het beginpunt tot in het NU georkestreerd door Gods Plan, die ons de gelegenheid heeft gegeven om vele Herinneringen terug te vinden van wie we werkelijk Zijn, Onvoorwaardelijke Liefde.

DAT ZIJN WIJ, niemand uitgezonderd!

Hoezo lessen leren, hoe kun je iets leren, wat je al Bent. Jij Bent dit Alles al, jij Bent de IK BEN en deze omvat Alles.

Je hoeft alleen de Her-innering maar te Aanvaarden en je gezicht naar het Licht wenden in jouw Hartskern en niet naar de buitenwereld.

Sterk, Krachtig en Vatberaden NEE zeggen tegen energie die in onze overlevingsmodus is uitgezonden en Nu, als het ware naar voren komt om ons wakker te maken voor het Licht IN ons.

Want als je vanuit je Hart de buitenwereld betreedt, zal dat Licht elke duisternis laten verdwijnen, niet door er aandacht aan te geven, maar door het met Liefde en Licht weg te knuffelen.

Al het oude is niet meer, alleen in de vorm van energie die uitgespeeld wordt op het wereldtoneel, maar er Kracht aan geven met aandacht, versterkt het alleen  maar en dat wil je toch niet?

En dan komt het Los Laten om de hoek kijken. Door vanuit je Hartskern het Licht en de Liefde mee naar de buitenwereld te nemen, ontneem je de Kracht die jij in het verleden eraan gegeven hebt en zegt eigenlijk:

‘Jij hebt geen kracht, kom maar op, ik zal je met mijn Licht en Liefde helpen om alles te Laten Gaan, zodat je in het niets kunt verdwijnen, waar je vandaan gekomen bent. Bedankt voor alles maar je mag NU gaan.

‘Ik heb lang genoeg naar je geluisterd, NU Kies ik voor mijn Zelf’!

En dat is het Ware Los Laten, het Laten gaan van Alles waar jij in het NU niet meer voor Kiest.

En vanuit het Licht staan ze te springen om je te Helpen hiermee, vandaar het kantelpunt wat we bereikt hebben.

Dit gaat kantelen naar de goede kant, als jij laat Zien wie jij werkelijk Bent.

Geen gemaar meer, of ‘wat als’ die tijd is voorbij.

Focus op het Licht en de Liefde die jij Bent. Dan is jouw schaduw achter jou en Bekrachtig jij je Zelf in alles wat je doet, denkt en zegt.

Kies ervoor, je bent eraan toe en het is NU, meer dan ooit, nodig om dit Licht en de Liefde te Zijn, NU!!

Ik Ben het Licht, ik Ben Liefde, ik Ben de Waarheid tot in Eeuwigheid,

 

Martha


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten