Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 25 mei 2022


In Blijheid en Vrijheid

 

Lief kind van het Licht,

We ‘denken’ nog heel vaak dat wij hier op Moeder Aarde zijn om te leren,

om te ‘zoeken’, om te lezen, alles wat ‘anderen’ ons aanreiken op welke wijze dan ook.

Maar niets is minder waar dan, want we hoeven niets te ‘leren’ of te ‘zoeken’ of te halen uit wat we aangereikt krijgen.

We mogen, door ervoor te Kiezen, al zeker weten, dat we al Compleet, Heel en Volmaakt Zijn, we Zijn Alles Al, Altijd al geweest, nooit niet. Maar we zijn het vergeten!

Door het ‘overleven’ in de illusie, hebben we ons afgekeerd van het Lichtje in ons, wat Altijd is blijven branden, nooit niet. Dat zou niet kunnen, want dan zouden we niet meer bestaan!

We zijn nooit in de steek gelaten door de Bron die dit Lichtje in ons geplaatst heeft en de Kracht aan ons gegeven heeft om de weg naar Huis terug te vinden.

We waren, zelfs toen al, in Alle vorige levens, Volmaakt, Compleet en Heel, en alle ervaringen die we, individueel hebben gecreëerd, hebben ons geholpen om steeds dichter bij Huis te komen.

En onze Bron wist en kende ieders weg en wist dat alles goed zou komen en dat het een spel was, maar dat wij uiteindelijk zouden begrijpen dat we nooit uit de Bron zijn weggeweest.

Het was een spel eenieder van ons terug ou brengen naar het Zekere Weten dat niets buiten ons, ons naar Huis kon brengen dan alleen onze Keuzes die wij voor onszelf namen en dus creëerden.

We hadden en hebben alles nodig gehad om ons tot hier te brengen, waar we nog een hele dunne sluier hebben over de werkelijkheid van wie we Echt Zijn, die elk moment weg kan scheuren.

Daarom is het belangrijk om de volle verantwoordelijkheid te nemen voor elke Creatie die we ooit, wanneer dan ook, hebben gecreëerd. Ze hebben ons steeds een stukje verder op weg geholpen naar de Waarheid van wie we werkelijk zijn, individueel en zeker in Eenheid.

Heb ALLES lief, ALLE levens, Alle Dimensies, ALLE lagen, vol Compassie voor jezelf. Was het gemakkelijk? Nee! Maar kijk dan eens waar je NU Bent en hoe jij jezelf hiernaar toe hebt gebracht! Wat een Power.

 

De Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent heeft talloze Facetten en Al deze Facetten Ben jij. En hoe jij je ook voelt, in elk moment, stel elke keer de vraag aan jezelf: ‘Wat ik Nu Voel, komt dat voort uit de Onvoorwaardelijke Liefde die ik Ben, of niet!’

Als het antwoord volmondig Ja is zul je je heerlijk voelen. Is het antwoord Nee dan mag je kijken en vooral doorvoelen welke overtuigin(gen) er nog zitten.

Er niet in duiken, maar gewoon Er- en Herkennen dat het er is en vol Compassie en Liefde voor jezelf jouw Onvoorwaardelijke Liefde er overheen spoelen.

En het is verdwenen voor je het weet en de Kern, die Altijd Liefde is, keert terug naar de Bron, waar het juichend wordt ontvangen, want het is Vrij, vrijgelaten door jouw bereidheid de verantwoording te nemen voor jouw creatie.

Je hoeft niets te leren of wat dan ook te doen om iets te worden, want je Bent Al Volmaakt, Compleet en Heel, dat is Gods Woord en het Licht van God faalt NOOIT, dat kan niet, want dat Licht Ben Jij. Als Facet van de Onvoorwaardelijke Liefde.

Ik Ben het Licht, ik Ben de Liefde, ik Ben de Waarheid in Eenheid in Eeuwigheid,

Lichtengel   Martha

Geen opmerkingen:

Een reactie posten