Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 31 december 2021

 Oud op nieuw – wordt Nieuw in de plaats van Oud,

 Maar willen we dat wel, als we naar het oude kijken, met name de illusie, dan is het EEN grote herhaling geweest.

We zijn leven op leven, elke keer opnieuw uit de Bron Geboren. Maar het Lichtje diep binnen in ons was er steeds, want wat uit de Bron Geboren is blijft ermee Verbonden, wat er ook gebeurt.

Dat zou ook niet anders kunnen want de bron, God, het Alllesomvattende IS Onvoorwaardelijke Liefde en Kent en is niets anders.

Het is Eenheid en het woordje, door ons gebruikt, kan hier in ons begrip, niet bij komen. Het hoe, wat en waarom, doet er al lang niet meer toe, wij hadden ons afgewend van deze Onvoorwaardelijke Liefde in Eenheid.

En wat we NU kennen is, dat onze Energie ( en Alles is Energie) onze Aandacht, en onze Focus volgt. Is dat omdat we dat Nu pas hebben of waren wij dat gewoon vergeten?

Want als Energie onze Aandacht volgt dan WAREN wij dat in de illusie ook gewoon vergeten.

En wat gebeurde er toen, keer op keer op keer op keer, herhaalden we Alles.

Omdat wij onze aandacht hadden bij alle ellende, chaos, angst en pijn enz.

En zoals wij nu weten is dat onze Energie deze aandacht volgde en ons gaf waar wij dit naar toe stuurden dus werd het keer op keer een herhaling, en kregen wij de bevestiging, hoe slecht de mensen in de wereld en in onze omgeving waren, inclusief wij zelf, waar door het stevige schuldgevoel zich settelde en dat wilde men (meestal) niet voelen en stopte het dus diep weg.

En als je dit overlevingsmechanisme volgt over vele, vele levens, ontelbare, dan ga je beseffen, waar wij vandaan gekomen zijn.

En natuurlijk is onze Uniekheid hierin die de verschillen in beleving en overleving aangeeft, maar het laat ons ook beseffen dat het Lichtje in ons er altijd geweest en Nu een Licht IS.

Dus hoe Blij en Dankbaar zijn we dat de Hand van God ons ALTIJD geleid heeft, naar huis terug, naar wie we werkelijk Zijn.

Maar voor mij is het allerbelangrijkste dat de herhaling die we keer op keer op keer hebben gehad in de illusie NU, op de drempel van het Nieuwe Jaar 2022, op een Constructieve en Positieve manier gebruikt kan worden.

Energie volgt je Aandacht, dus waar ga jij jouw Aandacht op Richten?

Je hebt een wereld van Mogelijkheden tot je beschikking. Alle Kracht en Macht is IN jou, hoe ga jij deze Gebruiken en Inzetten voor de Nieuwe Hemel op Aarde?

Jouw Energie wordt gevoed door de Vlam in jouw Hart Centrum, Energie genoeg dus als jij er voor Kiest vanuit jouw Hart Centrum je Leven te Sturen.

Wat je keer op keer op keer op keer, negatief hebt bestuurd, kun je dus Nu je dit weet, Constructief en Positief besturen, door je Aandacht te Richten op het Mooie het Schone en het Ware.

DAT is Creatie die zijn weerga niet kent en dat hebben wij allemaal In ons.

Gebruik het op jou eigen Unieke Wijze, om zo mee te werken aan het bouwen van het Nieuwe Paradijs op Aarde.

Je niet langer bezighouden met de ander maar met je Zelf en jouw Scheppingskracht. Want iedereen heeft de Hulp vanuit het Licht om de weg naar Huis terug te vinden en ZAL deze vinden op eigen Unieke Wijze.

Jij kunt, als schakel voor het Licht, niet gemist worden, samen zijn we EEN.

 

Ik Ben het Licht, ik Ben de Liefde, ik Ben de Waarheid en de Eenheid, in Eeuwigheid,                                        Martha

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten