Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 10 september 2021

 Lieve speelse, vriendelijke en hartverwarmende Lichtjes,

Vanmorgen trok ik de kaart – Speelsheid - .

Het eerste wat bij mij omhoog kwam was: “Hoe kan ik nou in vredesnaam vrolijk en speels zijn in deze turbulente en heel vermoeiende tijd”!

En ik meen te Voelen, warend over FB, terwijl ik deze kaart plaats, dat er zeer velen zijn, wiens reactie niet veel van de mijne verschild.

Doodop door te weinig slaap en het ‘bezig zijn” met berichten/boodschappen die, op zijn zachts uitgedrukt, Energie ‘slurpen’!

En dit beleeft en ervaart iedereen op eigen wijze en ook iedereen heeft daarin eigen Keuze(s).

Er zijn mensen die slapen als een roosje en mensen die om het half uur wakker worden en dan nog veel wat ertussen zit. Juist! Enorme verschillen omdat iedereen op eigen plek van het wakker worden staat en altijd zijn we allemaal op precies die plek waar we horen te zijn, want God kent geen vergissingen.

In elk Nu Moment ben jij, en jij, en jij…..enz. op precies de plek waar je hoort te zijn in het Plan van de Schepper. En je Bent altijd bezig, met waar jij mee bezig hoort te zijn in elk Nu Moment.

Daarin bestaat geen twijfel, maar je kunt er wel zelf de twijfel in aan brengen. En dat gebeurt door de Keuze ervoor te maken, of jij je daar Nu bewust van bent of niet. Op die plek sta je gewoon en als je ergens anders zou ‘moeten’ zijn, volgens jou, was je Daar wel, zo simpel is het.

Alles is georkestreerd, zover zijn we al, maar o, wat is het ‘moeilijk’ om de leiding over jou denken, voelen en handelen in handen te geven en te laten van God in Aktie. Want Dat Hij in Aktie is, voortdurend, zien we in Alles terug.

Maar……willen we dat ook Zien, als je met de ogen van het Hart kijkt is dat duidelijk en hoef je geen vragen meer te stellen, of vraagtekens, daar Ervaar je alleen de Liefde die in Alles verborgen zit. Daar Zie je alleen maar O. Liefde.

Vraagtekens komen voort uit het kijken met je ogen van je lichaam, en daaraan ontbreekt het zicht op de Liefde en zie je heel andere dingen, die je dan automatisch met jouw ‘denken/ego’ vertaald.

Dat is namelijk voer voor jouw ego, die ‘denkt’ “Kip, ik heb je”

Antwoorden heeft het ego niet, maar wel allerlei dingen, waaronder vooral uit het verdwijnen van de illusie, die onder jouw aandacht worden gebracht.

Ja, en je ‘moet’ natuurlijk wel op de hoogte blijven van wat er allemaal gebeurt. Tenminste als er dingen gebeuren, waarbij mensen lijden.

En ‘denk’ jij dat Alles wat er Nu gebeurt, afgezien van het feit of de berichtgeving erover, waar is of niet waar, niet zou gebeuren als jij je er niet mee bezig houdt?

Want wat gebeurt er als jij je er niet mee bezig houdt? Precies! Dan krijgen ze hun bakkie voer niet.

Het is welbekend dat Alles Energie is, en Energie volgt Aandacht, want dat is ook Energie. En aan wie geef je dus die Energie? Aan een verdwijnende illusie! Die jou Energie gebruikt als voeding om de verdwijning van de illusie nog een tijdje te rekken.

Is dat de bedoeling? Nee, natuurlijk niet en je mag je realiseren, dat dit een Waarheid als een koe is! We willen overal een vinger in de pap hebben en overal onze mening over hebben en geven.

Maar we mogen ons vanaf Nu goed realiseren, dat we eten geven aan de bloedhonden die ons nog een poosje langer willen vasthouden en leegzuigen, met de gratis voeding. Daar leven ze op.

Waar de bloedhonden niet tegen kunnen is vergiftigde voeding. Dat is Energie in een bakkie eten, gevuld, tot de rand, met Onvoorwaardelijke Liefde, daar kunnen ze  niet tegen en daar worden ze ziek van en dat is het begin van het einde.

Er zijn Lichtwerkers onder ons, die de taak op Aarde hebben aanvaard, om de goede en betrouwbare berichtgeving door te geven.

En zij zitten zo hoog in de Energie, dat zij niet gepakt kunnen worden, nog bereikt door de lagere Energie.

En waar worden we dus zo verschrikkelijk moe van? Onder andere van bakkies eten geven aan de bloedhonden, omdat we op de hoogte willen blijven. Boos kunnen worden en misschien wel lekker schelden of nog heel veel andere uitingen.

En zo krijgen de bloedhonden hun dagelijkse portie eten wel binnen en wij vragen ons dan af waar we zo moe van zijn, dat we niet eens plezier kunnen voelen bij een prachtige kaart van Speelsheid.

Natuurlijk is het goed, de vinger aan de pols te houden over wat er gaande is, maar Voel, vanuit je Hart, wat Waarheid is en wat een leugen. En blijf Moeder Aarde steunen met Licht en Liefde en geef geen eten aan bloedhonden.

Gods Plan kan niet falen en alles Loopt en komt in de juiste volgorde en timing. Alles is goed. Geef je Vertrouwen!

Je mag grapjes maken, plezier hebben, het leven Vieren op Alle fronten, lachen tot je buik er pijn van doet, Genieten tot in je tenen, Alles doen wat je Hart je aanreikt, ontdekken als dat spelende Innerlijke Kind wat op Avontuur is.

En vergeet nooit van je Zelf te houden, lief te hebben, te Eren, te Accepteren zoals je in elk Nu Moment Bent.

Want jij Bent Al Heel, zoals je Bent in elk Nu Moment, Jouw Goddelijk Zelf Geniet als jij Geniet en steunt jou waar ze kan.

Ik Ben Liefde, ik Ben het Licht, ik Ben de Waarheid in Eenheid,

tot in Eeuwigheid,                           Martha

 

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten