Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 28 juli 2021


Lieve, heldere, moedige Lichtwezens,

Ja, dat is in dit Nu Moment iedereen. Een Lichtwezen. Want blijven slapen is bijna niet te doen, met de golven van Energie die ons omhoog stuwen en ieder Hart, zelfs van de diepste slapers, raakt.

The Love of God never fails, en mijn Machtige Ik Ben Tegenwoordigheid is dat Licht en die Liefde en die Waarheid in Eenheid.

Het is Allesomvattend, overal aanwezig, het kent alles en weet alles en ziet alles.

Het kan alle problemen oplossen en zelfs voorkomen, ook al lijkt een probleem onoplosbaar.

Woorden in welke taal dan ook zijn niet toereikend genoeg om dit alles weer te geven. Woorden zijn beperkingen, want we gaan naar het Voelen terugkeren, in Eenheid.

Met woorden bereik je sommige mensen wel, omdat het wel resoneert, maar anderen weer niet omdat de resonantie er niet is.

Geen wonder, want we zijn allemaal Uniek en Beleven ons Leven op eigen Unieke Wijze en dat is ook zeker de bedoeling, anders heeft Uniekheid geen enkel nut. 

Voor dit gegeven, van woorden die tekortschieten, kunnen we teruggaan naar de Babylonische spraakverwarring, die maakte dat we elkaar niet meer begrepen en konden verstaan. 

En in zekere zin, is die spraakverwarring er nu ook nog, waardoor het fenomeen ontstaat, dat men gaat ‘denken’ dat de Waarheid van jou persoonlijk toch wel de echte Waarheid is 

En dat is echt ten enenmale onmogelijk! Alleen Eenheid zal deze spraakverwarring doen oplosse 

En deze Eenheid, (de naam zegt het al) omvat Alles, is in en door Alles, is Hier is Daar en Overal, is in Dit, op Dat en in mij en jou en iedereen. 

Maar deze Eenheid hebben wij, (nog) niet bereikt, want deze Eenheid omhelst Alles en Iedereen. Niemand blijft daarbuiten, dat is onmogelijk. 

Maar het is wel de fase waar wij middenin zitten! 

Het oude (illusie/ verschillen/spraakverwarring enz.), zal eerst volkomen dienen te verdwijnen, zodat de totale gevulde Leefwereld van ons Allen in Uniekheid, wordt overgenomen. 

De Liefde van het Goddelijke faalt NOOIT!!!!! 

Het is aan het werk in de Totaliteit, om ons Allen bij zich terug te halen. Maar dit kan pas als Alle Neuzen dezelfde kant opstaan, om het maar simpel te zeggen. 

En zelfs dit is een metafoor en kan nooit weergeven hoe het er in de uiteindelijke terugkeer naar de Liefde die wij, in Eenheid zullen bereiken, uitziet, zich ontvouwt, het overneemt en ga zo maar door. 

In de Eenheid is maar 1 Waarheid, Onvoorwaardelijke Liefde in al haar facetten, niet met woorden weer te geven, alleen maar te voelen en dus van daaruit, het Hart Centrum te Ervaren.

En het mooie is, dat wij daar al zijn, het gordijn is al open, maar wij mogen het allemaal op eigen Unieke Wijze gaan Zien met de ogen van het Hart dat de Waarheid voor onze voeten ligt 

Ieder voor zich weten wij, wat illusoir is en wat vanuit de Waarheid komt, maar het Vertrouwen is voor velen nog niet de Leidraad naar binnen. 

Maar alles is wat het is en alles is goed, er wordt voor ons gezorgd.

We zijn in elk Moment goed zoals we zijn en hoeven niet te veranderen, alleen te Kiezen voor volledige her-innering. 

Ik Ben het Licht, ik Ben Liefde, ik Ben de Waarheid in Eenheid, 

tot in Eeuwigheid,                       Martha


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten