Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 15 oktober 2020

Sereniteit

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Geliefd en heel Dierbaar Kind van het Licht,

Vaak wordt er gesproken over de vele facetten van de Onvoorwaardelijke Liefde. Al die Facetten zijn wat jij Bent in jouw Uniekheid en in Eenheid.

Maar zolang jij ‘denkt’ dat jij nog iets te leren hebt, of nog iets te begrijpen hebt, of dat je iets moet zien te vinden, wat voor jou duidelijk maakt en jou laat Voelen dat er Bent.

Maar Lief Kind van het Licht, er valt niets te leren, of te begrijpen, of iets te vinden enzovoorts. Alles is er al, binnen in jou. Want het is wat jij Bent.

Jij bent de Totaliteit van Alles, dus van Alle facetten van de Onvoorwaardelijke Liefde. Jij Bent het alleen ‘vergeten’, maar Alles is In jou Altijd Aanwezig geweest, is er Nu en Blijft wat jij Bent voor Eeuwig.

En het enige wat jij hoeft te doen, is je Overgeven aan het Universele Plan van de Terugkeer van de herinnering dat jij Alle Facetten van Onvoorwaardelijke Liefde Bent.

Vertrouwen op de Stroom van jouw Unieke Leven en Bestaan en je laten meevoeren naar deze Totale Herinnering.

Laat Alles wat geen Facet is van de Onvoorwaardelijke Liefde is en uit de diepten van jouw Celletje naar boven komt, gewoon Stromen.

Geef het niet de kans je onzeker te maken en te gaan twijfelen, door tegen de Stroom in te gaan. Blijf in jouw Sereniteit van jouw Hart Centrum, die jij bereikt via jouw ademhaling, want Adem is jouw Leven en jouw Leven is jouw Bestaan.

Jij Bent Alles, maar Alles, elk Facet, waaronder de Sereniteit, bevindt zich In jou en niet buiten jou.

Het kan je niet gegeven of aangereikt worden door een Deeltje, want het is wat jij bent in jouw Uniekheid.

Daarom kun jij niet gemist worden, want wat jij te brengen hebt komt Uit jou en Is van jou en Nooit van een Deeltje of wat dan ook.

Boodschappen kunnen Resoneren met je Ziel, je Hart, maar dat komt, omdat jij de Boodschap al Kent en meehelpt om te Herinneren wie en wat jij Bent voor Eeuwig.

Doen wat jou Hart laat Zingen, waar jij Blij van wordt is waarvoor jij op Moeder Aarde Bent, Genieten hoort daarbij.

Zodat ieder Deeltje dat Dorst heeft naar wat jij Laat Zien, (niet opdringt) er zich aan kan Laven.

Het is niet nodig te laten horen, waar voor jij staat en wat jouw mening is, maar wel laten Zien wie en wat jij Bent in elk Nu Moment.

Geen oordeel, geen mening, maar Alleen Onvoorwaardelijke Liefde in Al Haar Facetten.

De Schepper van Al wat Is

 

 

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten