Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 14 oktober 2020

 Het Veld van Bewustzijn

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Dierbaar en Liefdevol Kind van het Licht,

Het Bewustzijnsveld is wat jij Bent, daar komen Alle facetten van de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent samen.

Dat Bewustzijnsveld zit in jouw Adem, jouw Adem is jouw Leven, jouw Bestaan. Zonder Ademen zou je niet Bestaan, want dan had je geen Leven.

Daar kom je samen met Al je Deeltjes in Eenheid, ieder vanuit eigen Uniekheid.

En waar bevindt zich dat Bewustzijnsveld?

Met de Aandacht en Al je Concentratie gaan naar je Ademhaling, Voel je borst en buik op en neer gaan, komen er gedachten in je op, laat ze dan gaan. Jij bent niet jouw gedachten.

Duw ze niet weg, probeer ze niet vast te pakken, maar laat ze gaan en ga rustig door met je Ademhaling, je Leven, je Bestaan.

Voel hoe met elke Ademhaling je Lichaam gevuld wordt met Energie, die je Rust brengt en Stilte en Vrede. Je zult dit gaan Ervaren op de voor jou Unieke Wijze, laat je opkomende gedachten gaan en Voel.

Misschien Voel je tintelingen in je lichaam, of misschien zie je kleuren of misschien hoor je fluisteren. Het is allemaal goed, dit Bewustzijnsveld kent geen verwachtingen, alleen maar Rust en Vrede en Stilte

Alles is goed. Alles is mogelijk er is geen tijd en geen ruimte alleen maar puur Bewustzijn, wat jij Bent in Eenheid.

Je komt nergens vandaan en gaat nergens naar toe, jij Bent.

Voel jouw Vrede, je Stilte, je Blijdschap, je Overgave en Geniet en laat je opladen met de Energie van de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent, met elke Ademhaling.

In elk Nu Moment kun jij naar dit Bewustzijnsveld gaan en er blijven zolang jij wilt.

Er wordt Oneindig veel van je Gehouden en er wordt voor je Gezorgd en je Bent Altijd Veilig en Beschermd en alle Hulp is Aanwezig.

De Schepper van Al Wat Is

1 opmerking: