Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 7 juni 2020

De Schepper - Terug naar jouw Zelf


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief en Dierbaar Kind van het Licht,

Voordat jij Incarneerde in jouw Levens op Moeder Aarde, heb jij er bewust voor Gekozen mee te gaan Werken in Samenwerking met Mij en je gehele Familie in het Licht, aan het Bouwen van het Nieuwe Paradijs op Moeder Aarde.

Je wist dat je ging naar een totale vergetelheid, maar wist ook dat je Alle Gereedschappen van Mij meekreeg om door middel van de Keuzes die je zou Maken, steeds verder Terug zou Keren naar de Her-Innering aan de Liefde die jij Bent.

En daarin Bestaat geen Uitzondering, ieder van jullie heeft een Unieke Taak op zich Genomen in het Grote Geheel.

Voor welke Unieke Rol je ook Gekozen hebt in jouw verschillende Incarnaties, het is Altijd Dienend geweest naar de Ascentie in een Lichaam.

Je hoeft Alleen maar, steeds opnieuw als je het nodig hebt, Terug te Keren naar wie je Bent in elk Moment, en daarin ga je telkens een stukje Verder, tot jij jouw Zelf terug Her-Innert hebt.

Wat een Vreugde en Dankbaarheid, want de Sluier is Dunner voor je geworden, maar (nog) niet verdwenen.

Hoe meer jij bij jouw Zelf Komt/Bent in je Hart, hoe meer Vreugde en Vrede en Liefde je Uitstraalt.

Geen grenzen meer, geen limieten meer, geen tijd meer, maar alleen het NU.

Maar zolang jij nog onder de Sluier zit, hoe dun ook, zal de illusie die zich aan het uitwerken is, je proberen te verleiden een oordeel te hebben, mee te lijden in plaats van mee te leven, enzovoorts.

Hoe meer jij Kiest in jouw Hart te Wonen en je niet bezig te houden met de illusie, behalve Liefde en Licht uit te Stralen, hoe Beter het zal Gaan om Dicht bij jouw Zelf te Blijven.

Het maakt niet uit, wat anderen van je ‘vinden’, of hoe ze over je ‘denken’. Jij Bent en Kiest voor jouw Zelf en dat is je Kracht.

Jij Bent een Grandioos, Stralend, Creatief en Liefdevol Lichtwezen in elk Moment en dat Mag en Kun je Zeker Weten.

De Schepper van Al wat IsGeen opmerkingen:

Een reactie posten