Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 5 juni 2020

De Schepper - Meelijden of Meeleven


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief en Bijzonder Kind van het Licht,

Als jij ervoor Kiest met de Ogen van je Hart naar jouw Deeltjes te  Kijken, Zie en Voel je iets heel Anders, dan wanneer jij met de ogen van het Lichaam kijkt.

Ook als je naar het gebeuren in de illusie, op Moeder Aarde dus, Verkiest te Kijken met de Ogen van je Hart, Zie en Voel je iets Anders, dan wanneer je kijkt met de ogen van je Lichaam.

De Ogen van je Hart Kennen geen oordeel, alleen maar Compassie en Meeleven. Je Mag en Kunt dan Zeker Weten dat jij, door Dicht bij je Zelf in je Hart te Blijven, het Meeste kunt Betekenen met Alle Liefde vanuit het Licht in je Hart en vol Compassie en Meeleven.

Dit gaat vanzelf Stromen en Samen met de Richting van je Intentie, Liefdevol te Zijn in Elke Situatie en Omstandigheid, zal zo Oneindig veel meer Doen, dan jij je voor kunt stellen. En dat Weet je.

Hetzelfde geld, als er een Deeltje van jou iets in zijn/haar Leven Ervaart, dat veel verdriet, woede enzovoorts oproept.

Ook dan is Kijken met de Ogen van het Hart en Meeleven vol Compassie, iets totaal Anders dan door de ogen van je Lichaam kijken en te gaan ‘meelijden’ met jouw Deeltje.

Ach en wee ‘meeroepen’ en ‘oordelen over de vermeende veroorzaker’ van dit alles, heeft nog nooit iemand ergens doorheen geholpen.

En toch gebeurt dit nog regelmatig, dat jij je laat meeslepen door de Gevoelens van jouw Deeltje die een heel nare Ervaring heeft. Omdat jij er niet bewust voor Kiest het door de Ogen van jouw Hart te Bekijken.

In de Eerste Plaats is het een Ervaring die jouw Deeltje Gegeven wordt om er Wijsheid uit te halen, in eigen Tempo en gebruikmaking van eigen Keuzes.

In de Tweede Plaats is het niet voor jou bedoeld, jij kunt er Alleen Zijn voor jouw Deeltje. Luisteren en Meeleven vol Compassie.

En dat gaat niet lukken als je meegaat in het verhaal van jouw Deeltje, maar er met de Ogen van je Hart naar Kijkt, want dan Ontstaat er Meeleven vol Compassie.

En dat is Echt iets anders. En dat Mag en Kun je Zeker Weten, dus je mag er Goed op Letten, waar je voor Kiest en waar jouw Deeltje het Meest mee Geholpen is.

Compassie vanuit ‘meelijden’  of  Compassie vanuit Meeleven.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten