Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 21 april 2020

De Schepper - De Bron van Alles


Mijn Dankbaar en Geweldig Liefdevol Kind van het Licht,

Wat Ik Graag met jou/jullie wil Delen, is het volgende:

Jij/ jullie Zijn in dit Leven op Moeder Aarde om een Taak te Vervullen.

Deze Taak is vastgelegd in jouw/jullie Levens-contract, waar jij/jullie mee in gestemd hebben.

In ieders Uniekheid Vervullen jij/jullie dit Contract in lk Nu Moment, bewust of onbewust. In Mijn Plan zitten geen fouten, want die Ken Ik niet.

Alles is Geboren uit de Bron van Onvoorwaardelijke Liefde, die Ik Ben, waarmee jij/jullie Onlosmakelijk Zijn Verbonden voor Eeuwig.

In de illusie hebben jullie miljoenen rollen in het grote toneelstuk gespeeld en elke rol heeft jullie de mogelijkheid gegeven, te Kiezen voor Ervaringen die jullie steeds dichter bij de Liefde bracht die jullie waren en Zijn.

En dat allemaal in en met eigen Uniekheid en Keuzevrijheid.

Hetzelfde gebeurt Nu in dit uiterst belangrijke Leven, waarin jij/jullie Allemaal jouw/jullie eigen Rol vervullen. Bewust of onbewust.

Het Collectief heeft, bewust of onbewust ervoor Gekozen te Ontwaken uit de nachtmerrie van de illusie en dat is precies wat zich in het Nu afspeelt.

Er zijn (nog steeds onbewuste rollen) maar de Bewuste Rollen hebben de overhand.

Maar Alle Rollen Dienen het Grote Geheel (het Collectief) vanuit eigen Uniekheid en Levens-contract.

En er bestaat geen enkele Rol bij deze Grootse Ontwaking, die Gemist kan worden. Of de Rol Nu Bewust of onbewust volgens Contract, vanuit Uniekheid vervuld word.

Of je bij de Cabal hoort die vol verzet het Collectief dient, of je bent een vuilnisman, putjesschepper, arme sloeber, koning/koningin, pastoor, bouwvakker en ga zo maar door, het maakt niet uit, jij speelt jouw Rol vanuit jouw Uniekheid in Dienst van je Zelf en het Collectief.

Jij Bent in Mijn Plan Altijd op de juiste Plaats, bezig met de juiste Activiteit in het Nu, met jouw Uniekheid.

Jij mag Zeker Weten dat Alles Is en Gaat zoals het Is en Gaat en dat daarin geen Plaats is voor Twijfel of ‘beter weten’ of wantrouwen of ‘oordeel’ of ‘veroordeling’.

Als jij ‘oordeelt’ over wie of wat dan ook, dan reageer je vanuit ‘afscheiding’ want je plaatst wie of wat dan ook ‘buiten’ je Zelf.

In het Nu is Eenheid, dus ‘beoordeel’ jij je Zelf en in dat Moment zit je weer in de illusie, waar je niet meer Thuishoort en je Zelf onnodig pijn bezorgt.

In de Eenheid van het Nu Bestaat er geen ‘ander’, maar een Vast Vertrouwen in jouw Unieke Zijn en het Zijn in Uniekheid van het Collectief.

Als het Vertrouwen in jouw eigen Uniekheid Compleet en Heel is, is het ook Compleet en Heel in en door Alles.

Jij Bent in Eenheid, Onvoorwaardelijke Liefde en als jij daar jouw Vertrouwen aangeeft en Laat Stromen, dan Ben je Vrij van oordeel.

Jij Bent voor Eeuwig met Mij, de Bron waaruit jij Bent Geboren, Verbonden in Eeuwigheid.

De Schepper van Al Wat Is


2 opmerkingen: