Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 21 maart 2020

De Schepper - Licht en Liefde


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief, Dierbaar Kind van het Licht, het Groeiende Licht dat Liefde Verspreid is zo enorm aan het Groeien, zodat de Versnellingen van Energie steeds sneller plaats vinden.

Het Verspreiden van Liefde vanuit het Licht betekent een Aanvraag van de Verhoging van de Energiefrequentie, vanuit de Uniekheid van eenieder van jouw Deeltjes en van jouw Zelf.

Je zult nooit Meer Energie Updates ontvangen dan je aan kunt. En dat is nu eenmaal vanwege de Uniekheid van jou en al je Deeltjes heel verschillend. Niet al je Deeltjes en jij staan op dezelfde Plek op hun Pad.

Maar in Mijn Plan zitten geen fouten, alleen Liefde, pure Onvoorwaardelijke Liefde. Iets anders is Onmogelijk, want Alleen Onvoorwaardelijke Liefde Bestaat, Alles is in de Kern Liefde.

Hoe kan dan, Lief Kind van het Licht, jou twijfel nog vaak zo groot zijn en probeer je nog steeds te verstoppen Wie en Wat je Bent? Namelijk Licht en Liefde!

Je maakt het je Zelf alleen maar ‘moeilijker’ en dat Verdien je niet.
En het is ook totaal overbodig. Je houdt dan ook stevig vast aan iets, waaraan jij nooit een houvast kunt vinden. Alleen het Licht en de Liefde kan je Houvast Bieden en Stabiliteit en Rust en Vrede.

Geen wonder dat je dan het gevoel hebt, dat je tussen de wal en het schip hangt. Je Kiest niet echt en houd nog steeds een slag om de arm.

Ik zal jou nooit dwingen om de juiste Keuze voor het Licht en de Liefde te maken, maar Ik zal deze Keuze blijven Aanreiken, want Ik Weet, dat je uiteindelijk zult Kiezen voor het Licht en de Liefde die jij Bent.

En dat is de Herinnering, dat jij nooit Weggeweest bent bij Mij, maar Gekozen hebt voor een Ervaring zonder Mij. Een droom, die illusie heet en meer een nachtmerrie is dan iets anders.

Ze heeft allang geen Bestaansrecht meer en eigenlijk nooit gehad.

Kies daarom voor je Hart Centrum, waar je Altijd Welkom Bent en waar op je gewacht wordt.


De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten