Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 18 maart 2020

De Schepper - Kijken door jouw Liefdesbril


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief Bijzonder Kind van het Licht, van Binnen naar buiten kijken, van buiten naar Binnen kijken, om je heen kijken, of Binnen, of buiten.

Heel verwarrend allemaal, maar niet onbegrijpelijk voor je als je de Waarheid Aanneemt dat jij Onvoorwaardelijke Liefde Bent en er voor Kiest Uitsluitend vanuit je Hart Centrum naar buiten te kijken.

Kun je dan niet om je heen kijken, de wereld in, of je directe omgeving? Ja, zeer zeker wel!

Met de Ogen van je Hart Kijk je vanuit de Liefde, die je Bent en heb je de Afstand, om Compassie te Voelen, voor wat er gebeurt en je kunt Doorvoelen dat het toneelspel zich in het laatste bedrijf bevindt.

En hoelang dit laatste bedrijf gaat duren, hangt af van de Keuzevrijheid van jou en al je Deeltjes, al je Spiegeltjes.

Waarin je kunt Zien, waar jij je Bevind en waar het Collectief zich bevindt. En omdat je in je Hart met de Ogen van je Hart kijkt, zet jij je speciale Liefdesbril op, waarmee jij alle Licht en Liefde Verhonderdvoudigt naar en over Moeder Aarde en al haar Leven stuurt.

Jij kunt er voor Kiezen om deze Bril Altijd te Dragen, het Vergemakkelijkt je Zicht en vertroebelt dit Zicht minder.

De Kleuren zijn Intenser en het Gevoel van Compassie ook, die er dan weer voor gaat Zorgen dat de Lichtstroom NOG Sterker wordt.

Jij hebt geen Idee, welk een Kracht jij Hebt en tot welke Dingen jij in staat Bent en hoe Sterk jij Bent, maar je hebt het van MIJ Gekregen, het is dus Eindeloos.

Geloof, Hoop, Vertrouw, dat jouw Liefde voor je Zelf, dezelfde Liefde Is als die jij voor Mij voelt, want het is dezelfde Liefdesenergie.

Daarom is Liefde voor je Zelf net zo Belangrijk als de Liefde voor het Collectief. Het is hetzelfde, je kunt onmogelijk niet van het Eén Houden en Wel van het ander.

Jij Bent Liefdesenergie door Mij Verkregen en dus is Alles Altijd helemaal Goed in jouw Wereld en in de Eenheid van het Zijn.

Er Bestaat Alleen Liefde, al het andere is een grote Leugen en dus onwaar.

De Schepper van Al Wat is
Geen opmerkingen:

Een reactie posten