Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 5 maart 2020

De Schepper - Jij Bent Volmaakt


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief Dierbaar Kind van het Licht,

Wat Ik Opmerk bij jou in Uniekheid en Eenheid is: ‘Als ik die cursus of die workshop, of die webinar ga volgen, ben ik weer een stukje Wijzer en Beter enzovoorts.

Of, als ik dat boek ga lezen of die muziek beluister en mijzelf lid maak van die groepen, dan steek ik weer meer op.

Of het omgekeerde, als ik die lessen gevolgd heb, dan kan ik ze zelf doorgeven en kan ik er geld voor vragen en krijg ik gemakkelijker wat ik graag zou willen in mijn Leven.

En, als ik een boek ga schrijven over mijn Leven en mijn Ervaringen, dan ga ik het naar een uitgever sturen en als het dan wordt uitgebracht verdien ik weer een extra centje.

Of, ik heb al zoveel Geleerd in mijn Leven en Wijsheid gehaald uit mijn Ervaringen, dat ik met gemak workshops op kan zetten voor bepaalde Onderdelen en dan verdien ik lekker wat bij.

Je mag Zeker Weten Lief Kind, dat jij dit in zijn Geheel kunt en mag Zien als een ‘zoeken en werken aan’ omdat je vindt dat je nog steeds niet Goed en Wijs genoeg Bent.

En je mag Zeker Weten Lief Kind, dat geld vragen voor wat dan ook, meer gericht is op het geld voor je Zelf en het dan afdekt met de mantel van iets aanbieden, waarvan jij ‘denkt’, dat de ander het niet heeft.

Mijn Lief Kind van het Licht, dit is een heel complex onderwerp en heeft ook veel te maken met het geld dat nog een belangrijke rol in jouw Leven speelt, ook al woon je in je Hart.

Er is niets mis mee, als je wat voor studie dan ook, die met je Hart Resoneert, te gaan volgen. Maar het gaat om de intentie. Doe je het alleen maar om je Zelf de Kans te geven, vanuit Resonantie, dit betreffende onderdeel te Voelen en Proeven?

Of doe je het om vervolgens, als verborgen agenda, er in een eventuele praktijk, jouw Deeltje voor geld iets aan te bieden. Zodat jij het niet meer zo ‘moeilijk’ hebt?

Denk hier eens eerlijk over na, dat mag! Iets tegen betaling aanbieden, vanuit je eigen opgedane Ervaringen en verkregen Levenswijsheid, hoe Voelt dat?

Je hebt het gekregen, je kent het Pad van je Deeltje niet en het is jouw eigen persoonlijke Unieke Ervaring.

Je weet dat Alles wat je Geeft aan jouw Deeltje, Geef je aan je Zelf, want jullie zijn Eén. Andersom geld precies hetzelfde, alles wat jij ontvangt van jouw Deeltje, ontvangt jouw Deeltje ook Zelf.

Zou het misschien een gebrek aan Vertrouwen zijn, dat er altijd voor je Gezorgd wordt? Zodat je gaat ‘denken’, dat je toch wel liever een achterdeurtje nodig hebt, waarin je iets achter de hand houdt, voor als…….!

Mijn Lief Kind van het Licht, Ik heb jou Volmaakt Geschapen naar Mijn Evenbeeld, er is Niets, wat jij daaraan hoeft Toe te Voegen, want Volmaakt is Volmaakt. Jij bent Onvoorwaardelijke Liefde en Alles is Liefde, er Bestaat niets anders.

Er Bestaat in dit hierboven beschrevene geen ‘goed of fout’, geen ‘beter of slechter’ en zeker geen ‘meer of minder,!

Alleen maar de Vraag: ‘Hoe kom ik NOG dichter bij me Zelf, de Liefde die ik Ben en hoe kan ik van daaruit NOG Beter Meewerken aan het Bouwen van het Nieuwe Paradijs op Aarde?

Wat kan ik nog meer Doen, voor het Grote Geheel te beginnen met mijn Zelf.

Voor jou wordt altijd Gezorgd en je zult niets tekortkomen. Je kunt wel ‘denken’ dat je tekortkomt, vooral als je vergeet te kijken naar de dingen die er WEL zijn in je Leven, die geen cent kosten en uit Pure Liefde zijn Ontstaan.

Een heleboel om over te Mediteren, of niet, het blijft een Keuze, maar je mag Zeker Weten dat Alles in jouw Leven Perfect, Heel en Volmaakt is in elk Nu Moment.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten