Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 7 maart 2020

De Schepper - Vervolmaking

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, elke keer dat een fase beëindigd is en een nieuwe fase begint, ben jij een stuk dichter bij jezelf gekomen.

Het is een transformatie van de oude naar de nieuwe jij, steeds meer Vrij van de herinneringen aan de tijd in de boze droom die je overleefd hebt.

Elke overgave, die je telkens opnieuw als keus hebt te maken, zal zorgen dat je blijer word met de nieuwe jij, die je gewoon vergeten was.

En het zal niet nieuw voelen, maar vertrouwd en eigen en gezegend en extatisch, je kunt wel dansen van vreugde.

En dat is wat je terug komst in de herinnering doet, in elk moment.
Het is niet met woorden te beschrijven, alleen te ervaren.

En die ervaring zal zo mooi zijn, dat jij je dat NU (nog) niet voorstellen kunt. Je kunt het alleen dromen en van daaruit werken, samen met Mij aan het bouwen van het Nieuwe Paradijs op Aarde.

Geen honger, geen verdriet, geen ondergrondse manipulatie, geen rassenhaat enzovoorts, maar uitsluitend Liefde die in alles in Eenheid doorvoert.

Hoeveel Rust, acceptatie, samenwerking enzovoorts zal dit brengen.

De wereld van NU is zwanger van beloftes, met de ogen van het Hart waar te nemen.

Een Onvoorwaardelijke Liefde die zich uitbreidt over en door alles, zonder enige weerstand. Vrede, Eensgezindheid, maar vooral Liefde voor alles en iedereen in Eenheid.

Dat gaat gebeuren als de focus op het Nieuwe gaat winnen van het oude, wat nu al het geval is, maar het grote geheel mag nog meegenomen worden en heeft zich uit te werken.
Maar de Liefde overwint altijd, omdat het enige dat er bestaat, Liefde IS!

De Schepper van Al wat Is

4 opmerkingen: