Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 9 februari 2020


De Schepper – Unieke Deeltjes

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief en Wonderbaarlijk Kind, jij Bent niet altijd Bereid om je Zelf te zien Samenwerken met bepaalde Deeltjes.

En je zegt dan tegen je Zelf: ‘Daar Voel ik me niet goed bij’!

Jij Weet dat Al je Deeltjes hun Uniekheid hebben zoals jij ook. En toch zijn al die Unieke Deeltjes, Deeltjes van jou die je in elk Moment Weerspiegelen, waar jij Staat.

En dat die Weerspiegeling wel eens iets kan laten Zien, wat jij niet zo leuk en fijn vindt.

Veelal laat de Weerspiegeling iets aan jou Zien, waarin jij je Zelf Herkend van vroeger, toen de illusie jou nog in de greep had.

En dan Kun en Mag je Herkennen, dat de Weerspiegeling laat Zien, dat jij dit achter je hebt gelaten, maar het Deeltje dat het Weerspiegeld nog niet.

En dat brengt Begrip en Compassie. Het betreffende Deeltje is op weg op eigen Pad en heeft nog niet de Wijsheid uit de Ervaring(en) gehaald, die jou Weerspiegeld word als een Herinnering van: ‘Wacht, daar was ik ook eens mee bezig’!

Maar er zijn ook Momenten dat een Deeltje jou iets Weerspiegeld, waar jij je Nu nog mee bezig houd, of midden in zit. En dat is vaak niet gemakkelijk om te Aanvaarden, maar niet onmogelijk.

Het is een Reminder die jou Kan en Mag Helpen om de Wijsheid, die in elke Ervaring van jou zit, eruit te halen.

En omdat jij het niet gemakkelijk vind dit te Her-en Erkennen, projecteer je het liever terug. Een oude ‘gewoonte’ uit de illusie, die om Doorbraak vraagt.

Iets wat als een Ervaring naar je toekomt, in de vorm van een Spiegel of op welke manier dan ook, mag je Toejuichen, want de persoon of situatie die je dit laat Herkennen, doet dit speciaal voor jou. Wees Blij en Dankbaar dat je dit Aangeboden wordt en Kijk zonder angst naar de situatie of in de Spiegel, want wat er Weerspiegeld word, of de situatie die je Gegeven word is al aan het verdwijnen. En het zal alles meenemen wat nog door jou wordt vastgehouden.

Laat het in Liefde Gaan, Omarm het en Besef dat het jou gediend
heeft in de illusie, maar dat je het Nu niet meer nodig hebt.

De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten