Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 13 februari 2020


De Schepper – Paniek

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn bijzonder en Lief Dierbaar Kind van het Licht, niets is zo erg als volledige paniek.

Als jij volledig in paniek raakt, dan ben je afgesloten van de Bron, Mij dus en van al je Familie in het Licht.  Natuurlijk niet werkelijk, maar je Voelt en Ervaart de Connectie niet meer, want je staat er met je rug naar toe.

Jij trekt je, als het ware, terug zo diep mogelijk in je Zelf, om die paniek niet te voelen. Je durft ze niet te doorvoelen en bent ervoor aan het vluchten.

Maar het vind je voortdurend en de paniek wordt steeds groter. Je verstijft als het ware en ‘denkt’ niets meer te kunnen doen dan vluchten.

Als eerste, mag je stoppen met vluchten, voor iets dat je niet eens echt kent. Ga rustig zitten of liggen, Concentreer je op je Ademhaling en haal diep adem en blijf dit doen, tot je in staat bent, rustig adem te halen.

Je mag Beseffen dat jij niet je paniek, die eigenlijk stevig verwant is met angst, Bent. Absoluut niet, dat is de Waarheid.

Jij Bent, Altijd geweest, Bent het NU en zult Altijd Mijn Geliefd Kind Zijn, voor Eeuwig, dat is de Waarheid.

Er is een Voortdurende Energieverhoging bezig en zowel Moeder Aarde en al Haar Leven en zowel buiten als Binnen in jou Stormt het.

Jij weet dat jouw Celletjes in dit snelle tempo, de Volledige Kans Krijgen, alles wat nog diep in de Celletjes verborgen is, eruit te gooien.

Ja, dat is wat Gebeurt, vanwege de Doorlopende Versnelling gooien ze het eruit en krijg je nauwelijks de kans, om te begrijpen wat er met je gebeurt.

Maar je mag Bedenken Lief Kind, dat je Volledig kunt en Mag Vertrouwen dat jij Alleen de Energie binnen krijgt die bij jou Hoort en Past bij jouw Uniekheid, waar jij staat in het hele Proces.

Alles Gebeurt voor jouw Hoogste Goed en is in je Hoogste Belang. Alles is goed Mijn lief kind. En dit is Pure Waarheid.

Zodra jij Stopt met het proberen te Begrijpen wat er gebeurt en Aanvaard dat het Allemaal Goed is, zal de paniek afnemen.

De paniek zal verdwijnen zodra jij weer Kiest in jouw Kracht te gaan staan, in het NU en Vertrouwd en Gelooft dat de Stroom van jouw Leven jouw Alles brengt wat jij in elk Nu Moment nodig hebt, dan zul jij Zeker Weten dat Alles volgens Mijn Plan verloopt.

Alle lege plekken die na deze grote Opruiming Ontstaan in je Celletjes zullen heel snel gevuld worden met de Onvoorwaardelijke Liefde die jij voor Eeuwig Bent en dan zul jij je snel beter gaan Voelen. En ook dat is Pure Waarheid.

Ik Houd Oneindig veel van jou in Volledige Uniekheid en Eenheid en ben maar een Gedachte van je verwijdert.

Je Familie in het Licht staat te allen tijde voor je Klaar, maar vragen is een vereiste vanwege de Keuze Vrijheid van Mij Verkregen, Lief Kind van het Licht.

Kom maar uit je schuilplaats Lief en Dierbaar Kind, in het NU is het vele malen Veiliger. En dat is Volledige Waarheid.

De Schepper van Al Wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten