Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 8 februari 2020


De Schepper – Verspreiding en Uitbreiding

Lieve Lichtwezens, dit is een boodschap van de Schepper van 12 juni 2017 en er is mij gevraagd dit opnieuw te plaatsen, dus bij deze.

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Dierbaar Kind,

Toen jij Geschapen werd door Mij, ben je Perfect en Volmaakt Geschapen. Volkomen in Evenwicht en Geschapen om voor Eeuwig de Onvoorwaardelijke Liefdesenergie uit te breiden.

Totdat de ‘gedachte’ kwam, hoe het zou zijn om zonder Mij te scheppen. Ogenblikkelijk heb Ik dat omgezet in een spel dat jullie mochten gaan spelen, op Moeder Aarde, met de Scheppingskracht van Mij en de Keuzevrijheid om Terug te Keren naar de Herinnering dat je Liefde Bent en nooit bij Mij bent weggeweest.

Waar dit in ontaarde is jou welbekend en het scheppen werd creëren en ging tegen jou werken. Jij zakte steeds dieper in de illusie, de vergetelheid en vergat de Eenheid in Liefde.

Het Liefdeslichtje bleef in jou Branden en uiteindelijk heeft jou dit, door de Keuzes die je hebt gemaakt, teruggebracht tot in het NU.

De hele weg hiernaartoe is Ontstaan door Verspreiding.

Verspreiding van de Wijsheid die jij, met vallen en opstaan, hebt gehaald uit al jouw Levenservaringen.

En tot je in je Hart ging Wonen, eigenlijk al toen je Hart zich Opende, begon het al, is het overgegaan in Uitbreiding.

Want dat is wat de Onvoorwaardelijke Liefde vanuit het Licht doet, voor Eeuwig Uitbreiden. Zich Zelf op en in elk Moment Herscheppen, steeds opnieuw, een Eeuwigdurend Proces.

Zij die nog diep in slaap zijn, zijn bezig Uit te Breiden wat de illusie ze steeds opnieuw leert. En dat doet de illusie, de mensen geven waarin ze geloven, hoe moeilijk en pijnlijk het ook kan zijn.

Jij die met miljoenen van je Deeltjes de illusie vaarwel hebben gezegd, zijn bezig, constant, de Liefde vanuit het Licht uit te Breiden. Als je in je Hart Woont of tenminste je Hart op een kier hebt, kun je niet anders.

Je BENT Liefde en Liefde Breid zich voortdurend uit en komt weer bij je terug en de Uitbreiding is Eeuwig Durend.

Wat denk jij lief kind, wat is sterker, Verspreiding of Uitbreiding?

Nu zeg je waarschijnlijk: ‘Het ligt eraan, wat je Verspreid! En dat is ook zo, maar Onvoorwaardelijke Liefde Verspreiden, betekent niet, Liefde opdringen!

Liefde Uitbreiden is dat doen, waarvoor je Gekomen bent in Uniekheid en Eenheid en heeft geen Verspreiding nodig, want het Breid zich voor Eeuwig uit en dat is wat jij Bent, voor Eeuwig.

De Schepper van Al wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten