Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 15 februari 2020

De Schepper - Resonantie


De Schepper – Resonantie

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en dierbaar kind, wantrouwen is iets, dat jij vaak (nog) Voelt.

Naar welke Boodschap dan ook, jij hebt (nog) steeds een Gevoel van: ‘Zou het wel Waar zijn’? Vooral als jouw Zelfvertrouwen nog niet zo groot is.

Ook zie Ik vaak wantrouwen naar Boodschappen die niet met je Hart Resoneren. Waarom? Elke Boodschap komt naar voren, voor diegene die de Boodschap op die manier nodig heeft en met wie het dus wel Resoneert.

Als iets niet met jou Hart Resoneert, laat de Boodschap dan gewoon Zijn. Een heel scherp voorbeeld is hiervoor: 'Hitler heeft de macht gekregen, bij de gratie van de mensen die in hem geloofden. Waren deze mensen er niet geweest, dan was Hitler niet op gestaan’!

Er bestaat ook vaak wantrouwen naar elkaar. Een beetje van: ‘Ik weet het beter dan jij' en een beetje van eigengereidheid en een gebrek aan Respect voor het Pad van je medereiziger, wiens Pad jij niet eens kent.

Waarom ‘denk’ jij, dat het nodig is, over alles een mening te hebben?

Je mag dan Zeker Weten, dat er maar één Pad belangrijk is voor jou en dat is je eigen Pad, je medereiziger is Verantwoordelijk voor eigen Pad en verdient daarom jou Respect. Omgekeerd ook, en daarin bepaal jij je Grenzen.

En als jij Respect Schenkt, lief kind, zal je Respect terug Ontvangen.

Gebeurt dit niet, mag jij je eigen weg gaan en dan zul je medereizigers tegen gaan komen, die wel op dezelfde Energie zitten.

Alles begint bij je Zelf, als jij van je Zelf houdt en dat Uitstraalt, dan zul je merken dat je medereizigers ook van jou Houden.

Als jij je Zelf Respecteert, dan zul je merken dat je ook wordt Gerespecteerd.

Alles wat jij doet vanuit het Licht en de Liefde van je Hart, komt bij je terug. Niet zoals jij vindt, dat het zou horen te gaan, maar zoals het loopt volgens Mijn plan, wat ook jouw Plan is.

Alles is in elk Moment, altijd Goed zoals het Is, behalve als jij gaat 'denken' dat het niet goed gaat.

Het heeft allemaal te maken, met hoe jij naar de Moeder Aarde en Al Haar Leven kijkt. Met de Ogen van je Hart of met de ogen van je lichaam.

Waar Kies jij voor?


De Schepper van Al wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten