Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 9 september 2019

De Schepper - Jouw Levensboek


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Bijzonder Kind van het Licht, alles van je Zelf, tot in het kleinste Detail Accepteren is niet Gemakkelijk voor je.

Jij vindt, van zoveel dingen van je Zelf, dat jij ze niet hoort te hebben.

Bepaald Gedrag wat jij als ‘negatief, beoordeelt, bijvoorbeeld gemakkelijk ‘oordelen’, ‘schreeuwen’, je Gelijk willen Halen enzovoorts.

Maar het is Allemaal een Deel van jou, ook al vind je dat niet leuk, het hoort wel bij je.

En als jij vindt, dat jij dat niet 'hoort' te doen of te hebben, dan mag je Zeker Weten lief kind, dat Alles waar jij je tegen Verzet, eigenlijk Vasthouden is, aan iets wat je niet meer Nodig hebt.

Dus als je bepaald Gedrag niet meer Wenst te laten Zien, of Horen van je Zelf, Accepteer het dan als een Deeltje van je, het heeft je in de illusie altijd Geholpen, omdat jij het toen nodig had, ‘dacht’ je.

Nu heb je het niet meer Nodig, Accepteer het dus als een Deeltje, wat niet meer bij je Past.

Bedank het voor de Hulp die het je Geboden heeft en je zult Merken, als je dat Gedaan hebt, dat je het Gedrag veel gemakkelijker laat Gaan.

En je zult Merken, dat dit voor alles geld, wat van jou is en bij jou hoort.

Je Ervaringen, Emoties als Verdriet, Boosheid, Haat, Oneerlijkheid, Rollen Spelen en je dus anders voordoen en ga zo maar door.

Alles is Gebeurd met een Reden, jou de Wijsheid te laten Ervaren, dat dit niet meer bij de huidige 'jij' Past.

Claim het, Bedank het voor de Hulp en laat het heel Gemakkelijk gaan en het zal Toegevoegd worden aan jouw Levensboek, dat helemaal in jouw Uniekheid, jou toe Behoort.

Hou van je Zelf, Accepteer je Zelf, Vergeef je Zelf dat jij je Zelf zoveel Aangedaan hebt, Claim het, en wees Blij met jouw Levensboek, dat helemaal van jou is.

De Schepper van Al Wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten