Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 7 september 2019

De Schepper - Jouw Schild van Liefde, jouw Thuis


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief Dierbaar en Bijzonder Kind van het Licht, wat is te veel en wat is te weinig? En kun je daar een Evenwicht in krijgen?

Jazeker lief kind! Jij bent vaak over Enthousiast en dat is Begrijpelijk, maar dat ‘te veel' kan je snel weer uit balans brengen.

Als je voor het Grootste Deel in je Hart Woont, jouw Thuis en dan af en toe een Uitstapje maakt naar de illusie, dan vergeet jij in Eenheid (nog) wel eens je Schild mee te nemen. En wat is je Schild?

De Onvoorwaardelijke Liefde die je Bent, is je Schild.

Als jij dit Schild bij je houdt, ben je Beschermd, want je zult in Alles en met Alles vanuit de Liefde die jij Bent, Reageren.

Jij Woont niet voor niets in je Hart, want het is je Thuis en dat Weet jij.

Ook al zit je in de drukte van alledaagse dingen, als jij je Schild van Liefde Overal mee naar toeneemt, blijft de Rust en Kracht van de Liefde jou Beschermen.

Wie of wat je ook tegenover je hebt, jij blijft Stralen, want eigenlijk neem jij dan je Hart als Schild mee en die kan niet anders dan Stralen.

Jij kunt niet anders Zijn dan je Bent, want je Thuis is bij je, net als de Schildpad dit Meedraagt, heb jij het ook Altijd bij je.

Maar door ‘gehaastheid’ vergeet jij wel eens, dat jij uit de Stilte van je Hart, jouw Thuis komt en rent als het ware, om je Boodschap te doen, want de ‘gedachte is’, Bewust of onbewust: 'Ik ben zo terug'!

Dan doe je dus je Zelf tekort en eigenlijk het Grote Geheel ook en Al je Deeltjes die je Ontmoet, maar in de eerste plaats je Zelf.

Je mag daar een Duidelijke Keus in maken, waar je ook naar toe Gaat, Neem je Thuis mee en je hebt je Schild altijd bij je, vol van Stralende Liefde en Compassie. En dat is Genoeg!

Jij Bent Altijd Beschermd en Geliefd.

De Schepper van Al Wat Is


1 opmerking: