Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 29 augustus 2019

De Schepper - Wet van Aantrekking


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Lief en Kostbaar Kind van het Licht , jij Bent Uniek, van jou Geen Tweede op gehele Moeder Aarde.

En toch blijf je Kijken naar Deeltjes van jou. En met een Open Hart, vooral naar Lichtwerkers, met name naar verschillen.

In de Eerste plaats vind jij vaak, dat wat jij te Bieden hebt, toch wel iets Bijzonders is en ook als dusdanig Gezien dient te worden.

Het komt vanuit jouw Uniekheid en dat maakt het inderdaad Bijzonder. Voor jou!

Maar wat al vaak Aangereikt is en nu Herhaald wordt door Mij met Liefde. Zoveel Deeltjes er op Moeder Aarde zijn, zoveel Paden zijn er ook.

De Deeltjes die zich Aangesproken Voelen door jouw Uniekheid, met wie het dus Resoneert, komen vanzelf naar je toe. Dat is onder anderen de Wet van Aantrekking!

Daar hoef jij Niets voor te Doen. En je hoeft dus ook niets Aan te Prijzen!

Vaak gebeurt dit omdat er Deeltjes zijn die (nog steeds) buiten zich Zelf zoeken wat ze eigenlijk in hun Harten kunnen Vinden.

Daarover geen oordeel, maar je mag Zeker Weten, dat jouw Uniekheid de Gave is die jij Gekregen hebt van Mij en dat Alle Hulp om deze Gave tot Uitdrukking te laten Komen, van Mij komt.

Iets wat jij als Gave Meegekregen hebt, te gelde maken, is uiteraard je eigen Keuze.

Maar dan zou Ik je een Vraag willen Stellen. Hoe Voelt het voor jou om iets  wat jij voor niets Gekregen hebt, voor geld door te Geven?

Ik Hoop dat jij dit in je Hart ter Overweging wilt nemen, want het blijft een Keus.

Ook als jij Vind dat jouw Uniekheid meer Waarde heeft dan die van jouw Deeltjes, zou het dan misschien kunnen, dat jij het oordeel wat hierin verstopt zit, over het hoofd ziet?

Naar je Deeltjes Kijken betekent gewoon ‘vergelijken’. En dan ben jij je Zicht op Eenheid kwijt. En het is een Keuze.

Tenzij je naar je Deeltjes kijkt om te Zien, hoe je Samen meer kunt Betekenen dan Alleen. En het dus niet uitsluitend gaat om geld.

Samenwerking vanuit het Hart Betekent, dat je Vertrouwd dat Alles wat je Nodig hebt om jouw Uniekheid door te geven, door Mij Gegeven wordt in elk Moment.

Daarin bestaat geen goed of fout, meer of minder, want dat Kent het Licht en de Liefde van het Hart niet, alleen Eenheid in Eeuwigheid.

En Laten Stromen vol Vertrouwen.

De schepper van Al wat IsGeen opmerkingen:

Een reactie posten