Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 14 juli 2019

De Schepper - Perfect en Liefdevol Lichtwezen


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief dierbaar kind, de Onvoorwaardelijke Liefde gaat vanzelf Stromen, als jij Accepteert dat jij Liefde Bent.

Het niet Accepteren dat jij Liefde Bent, om welke reden ook, leid tot wantrouwen, liefdeloosheid, boosheid, verdriet, misplaatste gevoelens van overschatting of minderwaardigheidsgevoel en ga zo maar door.

Dat is erg jammer, want je begeeft je dan in een wereld, die totaal niet meer bij de Nieuwe Jij past! En je doet jezelf veel en onterecht tekort.

Ik heb jou Geschapen naar Mijn evenbeeld en aangezien ik uit Liefdesenergie Besta, Besta jij ook uit Liefdesenergie. Daaraan bestaat geen twijfel, behalve de twijfel van het ‘denken’.

En als jou ‘denken’ nog steeds geregeerd wordt door het ego, dan is het eerste wat het ego deeltje van jou doet, is NOG meer twijfel aanreiken.

En voor je het weet, bevind jij je op een plek, waar jij je niet thuis voelt en waar je zeker niet thuis hoort.

Er is maar één plek waar jou Thuis is en dat is bij Mij in jou Binnen Wereld, want alleen Liefde Bestaat. Al het andere is illusie en dus niet echt.

Jij bent een Fantastisch, ontegenzeglijk Mooi en Liefdevol Lichtwezen, die er voor Gekozen heeft in deze tijd op Moeder Aarde te zijn, om Moeder Aarde en Al Haar Leven, te Helpen om de Liefde te Herinneren die ze Zijn.

Deze Keuze is door jou geheel Vrijwillig gemaakt en zie hier, hier ben je, bezig je Licht van Liefde te laten Schijnen, altijd Liefdevol te zijn, in elke situatie.

Het is voor Ons prachtig om te Zien dat Moeder Aarde gebaad wordt in het Licht en de Liefde.

We zijn ongelooflijk Blij met jou in Eenheid en Staan je bij, waar we kunnen. Want ook in jouw Wereld is Alles Perfect, Heel en Compleet.

Alles Is wat het Hoort te Zijn en Alles is Waar het Hoort te Zijn.

De Schepper van al wat is


2 opmerkingen: