Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 17 juli 2019

Boodschap van Lady Nada


 Mijn geliefde Lichtbroeders en Zusters,

Deze boodschap gaat over het besturen van je Hart als Heer en Meester.

En wederom stuiten we op de taal die niet toereikend is om te omvatten wat hiermee bedoeld wordt.

Toch zal Ik mijn best doen het te verduidelijken. Wanneer jullie, tenminste diegene onder jullie die ervoor Kiezen, in het Hart te wonen en van daaruit Moeder Aarde en Al Haar Leven te Assisteren, zullen dit altijd doen vanuit Onvoorwaardelijke Liefde en Compassie.

Omdat zij Weten, dat alleen Liefde Bestaat en er niets anders Is!

Al het andere is illusie. Zij die in het Hart wonen zijn Heer en Meester, wat wil zeggen, dat zij de illusie In veel Segmenten Gemeesterd hebben.

En dat zijn er reeds Velen en er komen er steeds meer bij en dat is Prachtig! Maar wat zij kunnen en waar zij voor Kiezen, kunnen jullie Allemaal.

Maar jullie hebben een Keuzevrijheid en daar zal niet aan getornd worden, nooit! Maar jullie mogen Begrijpen dat als jullie (nog) niet permanent in jullie Hart wonen, het er niet aan ligt dat het ‘moeilijk’ is, maar dat jullie het ‘moeilijk’ maken.

Jullie kennen allemaal het Gevoel, als jullie zijn weggeweest, dat jullie blij zijn dat jullie weer naar Huis gaan en dat is toch helemaal niet ‘moeilijk’! Omdat je een Duidelijke en heldere Keuze hebt gemaakt.

En dit is ook van toepassing op het Meesteren van Segmenten van de illusie, je Kiest ervoor Huiswaarts te gaan en neemt het duidelijke Besluit om daarnaar terug te keren.

En dat duidelijke Besluit is heel Helder en niets zal je weerhouden om je Thuis te Bereiken.

Je kunt natuurlijk, onderweg een file tegen komen die probeert je tegen te houden, maar je verlangen is zo groot, dat je de file niet de baas laat zijn en kalm en rustig voorwaarts gaat.

Je kunt een ongeluk tegen komen en dat kan je even van je stuk brengen, maar al gauw Voel je weer het Verlangen eindelijk Thuis te zijn. En dat heet Meesteren, je niet af laten brengen van je Doel, door wat dan ook.

Vraag Ons om alle obstakels, die je erin tegen houden om je Doel voor ogen te houden, te ontmantelen en te laten opruimen, natuurlijk met je Bereidheid, Wij zijn er klaar voor om je te Helpen.

In Wederkerige Liefde,

Lady Nada


Geen opmerkingen:

Een reactie posten