Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 13 juli 2019

De Schepper - Het Is Wat het Is


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Heel Dierbaar Zonnekind, jij hebt de Keus om te Kiezen voor het Nu.

En telkens als je er even uit getrokken wordt door afleidingen en je realiseert je dat, dan ga je weer terug naar de Keus van het Nu.

Zolang de illusie er (nog) is, zullen er afleidingen zijn, maar jij lief Zonnekind, hoeft niet in die schaduw van die afleiding te gaan lopen en kunt ogenblikkelijk ervoor Kiezen, terug te Keren naar het Nu.

Je mag je realiseren dat het Nu geen tijd nodig heeft want het Nu vloeit van het ene Moment in het andere.

Alles waarvoor wel tijd wordt gebruikt is dus illusie en het zal gebeuren, als jij voor het Nu blijft Kiezen dat elke afleiding, in de vorm van een horloge, klok, dagen die vermeld dienen te worden, je gaan irriteren en je concentratie hiervoor zal ook minder worden.

Maar ook dat komt helemaal goed, zolang jij tegen je Zelf zegt: ‘Het Is, wat het Is’! En niet boos op je Zelf worden en ongeduldig als je even geen gevoel hebt voor de tijd of de dagen of de datums, want allen zijn van de illusie.

Als jij je doorzettingsvermogen gebruikt, dan zul jij wennen aan het Vloeien van het ene Moment in het andere. En het ook kunnen blijven doen, in het Nu zijn, terwijl je gevraagd wordt iets te doen, wat buiten het Nu valt.

Herinner je Zelf voortdurend er aan, dat het Nu geen illusie kent, om dat het Is wat het Is.

Een minuut geleden is al voorbij en wat er over een minuut gebeurt kun je illusoir bekeken niet weten, tenzij je de controle niet wilt verliezen, of alles in de hand wilt houden.

Maar deze dingen zijn allemaal illusie en als jij in het Nu Verkiest te Leven, dan heb jij controle of in de hand houden niet nodig, want het Universum neemt dat van je over, zodat jij je handen vrij hebt om te Scheppen.

In de illusie zijn betekent ook, overal een naam aan geven in de vorm van een verklaring, oordeel of gewoon een hokje waarin jij, in Eenheid het wel vindt passen.

Het kost Energie, jij zet deeltjes vast in hokjes en eigenlijk je Zelf ook en bij oordeel, oordeel je uitsluitend over je Zelf. Een naam als verklaring geven aan iets, wat jij ‘denkt’ te weten is ook illusie.

Allemaal valkuilen waar jij alert op mag Zijn, want je maakt het je onnodig ingewikkeld. ‘Denken’ in deze is niet je ego jouw laten dienen, maar precies andersom.

Mijn Lief en Gewaardeerd Zonnekind, het Nu is de Plek van de Waarheid voor Altijd en je Bent op Weg om dit onder de knie te krijgen.

Jouw Doorzettingsvermogen, van Mij mee Gekregen is hier heel belangrijk.

De Schepper van Al Wat Is




Geen opmerkingen:

Een reactie posten