Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 12 juli 2019

De Schepper - Bol van Licht en Liefde


Lieve ogen die dit lezen,

Elke keer als jij een Liefdevolle gedachte uitzendt, gebeurt er iets in het Universum.

Jij zendt een Energie-Gedachte uit, gevuld met Positiviteit en Liefde.
Tegelijkertijd zenden veel meer Deeltjes over de op Moeder Aarde ook hun Energie-Gedachte uit.

Energie is net als een boemerang, het maakt een rondje, pakt alle gelijkgestemde Energie op en komt bij jou terug als een enorme Bol vol Liefde, die dan er weer voor Zorgt, dat jouw Hart uit zijn Voegen Barst van Blijdschap en Dankbaarheid en Liefde en Licht en Positiviteit.

En dit is nou de Hoogste Vorm van Samenwerking voor het Licht en de Verspreiding van Liefde.

En tevens zijn dit de Bouwstenen voor het Bouwen van het Nieuwe Paradijs op Aarde. Hoe meer Deeltjes met hun Geopende Harten Meedoen met de Serenade van Energie-Gedachtes, hoe meer Harten zich zullen Openen en hoe kleiner de illusie wordt, omdat het Licht en de Liefde Groeit.

Dus hoe meer jij je Bewust wordt van je Gedachten en hoe meer jij je Intenties voor het Licht en de Liefde uitzendt in Woord en Daad, hoe groter de Bol van Liefde en Licht wordt en tenslotte zal deze Bol van Licht en Liefde Moeder Aarde en Al Haar Leven omvatten, als een grote Bol van Licht en Liefde.

Dit heeft tot gevolg dat er onweer gaat ontstaan, want hoe meer Licht en Liefde er ontstaat, hoe meer er Aan het Licht komt vanuit de dieptes van de illusie.

De grote Bol van Licht en Liefde Herkent en Erkent het en Absorbeert het en de Violette Vlam Onder Leiding van Meester St. Germain, zal Alles Transmuteren.

Deze Violette Vlam wordt door vele Lichtwerkers dagelijks Aangezet om Doorlopend, dat wat aan het Licht komt te Identificeren, Absorberen en te Transmuteren.

En Wij, vanuit het Licht werken hier Allemaal aan mee en vieren Feest vanwege het Grote Licht en de enorme Bol van Liefde die Moeder Aarde Omhelst in elk Moment.

Het is dus te allen tijde onmogelijk, voor wie dan ook, dit Proces te stoppen.

Jij Weet dat jij een Onmisbare Schakel Bent in het Grote Geheel.

De Schepper van Al  Wat Is


2 opmerkingen: