Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 18 juni 2019

De Schepper - Samenwerking


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn heel Bijzonder en Liefdevol Lichtkind, jij ontdekt zoveel, dat je er af en toe dizzy van wordt.

Er komt zoveel info uit allerlei Boodschappen naar je toe in Eenheid en door jouw gretigheid om Alles mee te krijgen en op te nemen, vergeet je (vaak) naar de Resonantie van jouw Hart te luisteren, of een Boodschap je Blij maakt.

Heel Begrijpelijk, want je voelt steeds meer Vrijheid en Vreugde zodat je het liefst nog sneller verder resultaat wilt merken.

Maar dat is niet echt handig lief kind, want Haast weerhoudt de vooruitgang.
Het bezorgt stagnatie, omdat jij Zelf je Geest en je Lichaam niet de gelegenheid Biedt, op te nemen wat jij gevoelsmatig al Weet.

En hoe meer Rust jij inlast in je dagelijkse Beleving in het Nu, hoe meer jij kunt Voelen wat er verandert. En dan kun je pas echt Genieten van de Beleving van je Leven in het Nu, in Eenheid.

En als Alles dan een plekje heeft gekregen in jouw gehele Zijn, dan zul jij dat Ervaren door nog meer Vreugde, het groeien van je Vertrouwen, maar het belangrijkste, je bent meer van je Zelf gaan Houden.

Je geeft je gemakkelijker over aan de Stroom van het leven vol Vertrouwen.

Het alsmaar onder woorden willen brengen van wat er zich voor jouw Uniekheid afspeelt, verdwijnt en dat is goed.

Je kunt zonder woorden laten Zien wie en wat je Bent, wat je eigenlijk altijd al doet, maar nu met nog meer Intensiteit.

Je gooit je Zijn als het ware open, zodat al je deeltjes je begrijpen, je Openheid, je Integriteit, je Vreugde, je Dankbaarheid.

Het valt allemaal samen in de Zelfliefde die maakt dat jouw gedachten, woorden en daden op Een lijn zitten.

En dat kost je geen enkele moeite, want het is wat jij Bent.

Jij hebt de Volledige Bereidheid in je Zelf Her-Innerd en voelt je in de zevende hemel. Je kunt Alles aan, dat kon je al, maar je was het vergeten.

Nu Niet meer lief kind, Geniet van jouw Unieke Reis, Nu.

De Schepper van Al Wat Is

2 opmerkingen: