Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 15 juni 2019

De Schepper - Lichttaal


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Bewonderenswaardig Lichtkind,

Als Ik spreek over Mijn Lichtkind, dan bedoel Ik Alle Deeltjes, want jij Bent in Eenheid, ongeacht waar jij je bevindt, Mijn Lichtkind.

Er is al vaker gesproken over de menselijke taal, welke dan ook, als zijnde niet toereikend om weer te geven wat Onvoorwaardelijke Liefde Is en in houdt.

Voor veel beschrijvingen is de Uniekheid van de schrijver verantwoordelijk, die schrijft vanuit zijn/haar Hart en wat goed Voelt.

Ook is het voor jou in Eenheid belangrijk te Voelen of een Boodschap die jij leest, jouw Blij maakt, dus met je Hart Resoneert.

De Boodschap die niet met jouw Hart in Eenheid Resoneert, die jou dus Blij maakt, daar mankeert niets aan.

Ze wordt altijd geschreven vanuit de Uniekheid van de Boodschapper en niet alles Resoneert met jouw Hart.

Wijs de Boodschap niet af, maar laat de Boodschap Zijn voor wat het Is. Eentje die niet met jouw Zijn Resoneert. Zonder oordeel of mening laat je de Boodschap liggen voor diegene met wiens Hart het wel Resoneert.

Zo komen de Boodschappen waar jij in Eenheid Blij van wordt, op de goede plaats.

En dan lees je de Boodschap en gaat je Keuze maken die jouw Blij maakt, in Eenheid. Of je bewaart je Vreugde om je er aan op te trekken, wanneer je even in ‘een dip’ zit, zoals jij dat noemt.

Hoe dan ook, zolang jij op Moeder Aarde Bent, zit je onder een steeds dunnere sluier, maar verdwenen is de sluier (nog) niet.

Dus als de sluier verdwijnt zul jij in Eenheid pas Ervaren, waar je Nu nog geen voorstelling van kunt maken. Jouw Extase kent dan geen Grenzen.

Maar toch gaat de Energie waarin jij je bevindt, het Veld van Energie, met sprongen omhoog en jij hebt er zelf om gevraagd. Hoe spannend!

Er kunnen dan Boodschappen bij jou, in Eenheid binnen komen die duidelijk met jouw Hart Resoneren en je Bijzonder Blij maken en toch voelt het anders.

Alles klopt maar ook weer niet, met wat jij kent, tot Nu toe. De Energie wordt sterker maar jij verandert ook in jouw Lichtlichaam, die wordt steeds Lichter.

En daaruit Ontstaat dat jij op een voor jouw onbekende Wijze die Boodschappen aangereikt krijgt die jouw Blij maken.

Om die Boodschappen goed te kunnen Doorvoelen mag je een stapje verder in jouw Gevoel gaan, want daar wordt een nieuwe Taal gebruikt, de Lichttaal.

De Taal van het Licht spreekt met jou in Eenheid, in Lichtcodes.

Dit kun jij Voelen door je er Bewust op af te stemmen. Je Kiest ervoor en laat dit weten, van Binnen.

Het is even wennen, maar ook hier heb jij alle gereedschappen mee gekregen, om deze Boodschappen te begrijpen.

Te meer, daar ze altijd te maken hebben met de inhoud van de geschreven Boodschap, je gaat alleen een stapje verder in jouw Bewustzijn en ontvangt, wat speciaal voor jouw Uniekheid is Bestemd.

Het is wennen, lief kind, maar jij kunt het, want Lichttaal is de Taal zonder Woorden. Communiceren via je Hogere Zelf, zonder inmenging van je ‘gedachten’!

De Schepper van Al Wat Is

2 opmerkingen: