Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 22 mei 2019

Positiviteit vanuit je Hart


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Positief kind, alles, maar dan ook werkelijk Alles is in de Kern Positief.

Want Positiviteit is Liefde en Liefde is Alles in de Kern, dus is Alles in de Kern Positief.

In de wereld buiten je Hart hink je altijd op twee benen. Wel of niet positief reageren op wat dan ook. Wel of niet de Keus maken, als jij je al bewust bent van deze Keuze, om Positief te zijn in en door Alles.

Maar dan nog. In de buitenwereld, bij jouw dagelijkse bezigheden, kom je constant Keuzes tegen over bijvoorbeeld – een mening over iets hebben – iets beoordelen/veroordelen – boos op iets reageren – ge├»rriteerd raken – enzovoorts.

Het is een voortdurende gestreste uitnodiging, waar je bijna, voor je gevoel, de tijd niet krijgt om een bewuste Keuze te maken, want dan dient zich het volgende dilemma alweer aan.

Geen wonder dat zovelen in de stress zitten, gefrustreerd raken, overspannen, want je hebt met voortdurende druk te doen.

En toch heeft bijvoorbeeld frustratie in de Kern Liefde in zich, sterker nog, het is Liefde.

Maar je kunt door de frustratie de Kern niet bereiken en raakt daardoor nog meer gefrustreerd. En eigenlijk geldt dat voor alles wat hierboven genoemd wordt.

En dat komt doordat de buitenwereld een weerspiegeling is van de binnenwereld.

Is het dan zo, dat jouw binnenwereld ook gefrustreerd is, of overspannen enzovoorts?

Nee, integendeel, daar heerst Vrede, het Eeuwige Thuisgevoel, de Connectie met de Liefde die jij Bent.

Hoe kan de buitenwereld dan een weerspiegeling zijn van je binnen wereld?

Omdat de Kern van de buitenwereld Onvoorwaardelijke Positieve Liefde is.
Maar wanneer jij bewust of onbewust de Keuze maakt om deze Connectie met de Positieve Liefde van je Hart Centrum te negeren, dan is het lijntje van je Hart naar de buitenwereld tijdelijk doorgeknipt.

En dat is precies wat je doet, als jij je laat opslokken door alles wat het dagelijkse leven met zich meebrengt. Dus je Hart tijdelijk vaarwel zegt, want je hebt het zo druk, je hebt zoveel te regelen, je ‘moet’ je met zoveel dingen bezig houden enzovoort en dus ook met alle ‘frustraties’ enzovoorts, van dien.

Maar mijn lief kind, jij maakt de Keus. En ook al ben jij zover, dat jij jouw Intenties zet en ervoor Kiest vanuit deze Intentie de buitenwereld te overspoelen met Liefde, kun je toch opgeslokt worden door dagelijkse beslommeringen.  

Je bent en blijft een mens en dat brengt imperfectie met zich mee. Dat is volledig te begrijpen.

Maar je mag ook begrijpen dat Alles, werkelijk Alles een Keuze is. En dat deze Keuzes zo vaak als nodig herhaald dienen te worden.

Het slikt enorm veel Energie als jij niet vanuit je Hart de buitenwereld tegemoet treedt. Je wordt er doodmoe van.

Treedt de buitenwereld tegemoet in elk Nu Moment, vanuit de Liefde van je Hart, dan neem je de Verbinding van Binnen mee naar de buitenwereld en kan de Verbinding de weg vinden naar de Positieve Liefde van de Kern van Alles, wat het ook Is in de buitenwereld.

Jij kunt dit, je hebt er de Gereedschappen voor en je hebt er Alle Ondersteuning vanuit het Licht en de Liefde bij, in elk Nu Moment, in Eenheid.

De Schepper van Al Wat Is


Geen opmerkingen:

Een reactie posten