Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 21 mei 2019

De Schepper - Mogelijkheden en kansen


Lieve ogen die dit lezen,

Lief en heel Kostbaar kind, jij en jij alleen bent verantwoordelijk voor jouw Leven en hoer dit eruit ziet.

Niets en niemand anders! Omgekeerd betekent het, dat er ook niets of niemand enige Macht over jouw bezit, want uitsluitend jij bent de Schepper van jouw Leven.

Jij bent in Eenheid zo Krachtig bezig mee te werken aan het Nieuwe Paradijs op Aarde, dat er bijna geen Hart meer is, wat door deze Enorme Kracht niet geraakt wordt en open springt.

En dan mogen zij, op eigen Unieke Wijze en in eigen Tempo en met gebruikmaking van eigen Keuzes het Bewustwordingsproces doorlopen.

Maar het blijft ieders eigen Reis, met eigen uitdagingen enzovoorts. Dit vraagt niet/nooit om jou verdere inmenging.

Ook al stelt men zich afhankelijk op, dan mag je de deur openen, maar ze gaan er op eigen Wijze en tijd door.

Jij hebt jouw eigen Mogelijkheden en Kansen die op je aan het wachten zijn, omdat jij ze in het Nu, op jouw Unieke Wijze in je Leven Geschapen hebt, om jou bij te staan in jouw Vogelvlucht, die steeds Hoger gaat.

En de Vogel die jij voor je Zelf Verkiest te Zijn is helemaal je eigen Keuze. Laat de Vleugels zo groot mogelijk zijn, zodat de Thermiek zijn werk kan doen. Dat is ook een vorm van mee gaan met de Stroom van het Leven, want jouw Liefde IS Leven.

Je Kiest in elk Nu Moment voor jouw Hoogste en Beste Zijn en gaat daardoor steeds Hoger in de Energie Frequentie Zweven.

Je kunt Nu alles veel gemakkelijker van Boven bekijken en ziet de Harten die zich geopend hebben en je Hart Stroomt over van Dankbaarheid.

Maar kijk, terwijl je Zweeft door grote hoogten, zie je ineens een kleine ballon. En als deze dichterbij komt, zie je dat er VERDRIET op staat geschreven en je Weet en wordt meteen Geraakt door het verdriet dat deze ballon symboliseert.

Maar het is maar een klein ballonnetje en als je ernaar toe zweeft en het aanraakt, spat het uit elkaar als een zeepbel en er volgt meteen een Gevoel van opluchting.

En plots zie je, terwijl je zweeft nog veel meer ballonnetjes en ballonnen in allerlei formaten, met verschillende namen erop.

En als je ze leest als ze dichterbij komen, schrik je, maar je Weet meteen, dat je de kleine ballonnetjes kunt aanraken en ze spatten uiteen.

Allerlei benamingen voor verschillende emoties komen voorbij en je raakt ze allemaal aan en voelt je opgelucht als ze uit elkaar spatten.

Maar er zijn ook grotere ballonnen en zelfs een zwarte met in grote letters SCHULD erop. Maar je Realiseert je meteen dat je ook deze ballon kunt aanraken, maar er gebeurt niets.

En er zweeft er een voorbij met ZONDE en RAZERNIJ en HOPELOOSHEID en nog veel meer, wat je erg laat schrikken.

Je Weet dat dit allemaal geen Waarheid bevat en zeker geen fundament van Onvoorwaardelijke Liefde. En je dacht dat dit allemaal al voorbij was voor jou.

En ineens is er de fluistering van de Ziel die jou er aan Her-Innert dat je een snavel hebt.

En met deze snavel prik je de ballonnen die naar je toe komen, een voor een, door en uiteindelijk zijn voor dit Nu Moment de ballonnen verdwenen in het niets.

En de Liefde en de Dankbaarheid vermengt met een enorme Compassie Stromen door je heen.

En als er in een volgend Nu Moment weer ballonnen aanwezig zijn, dan weet je dat je ze alleen maar door hoeft te prikken door aanraking of met je snavel.

Ze hebben geen Macht over je en zijn stukjes uit een ver verleden. Je Bent ze Dankbaar dat ze er waren en omhult je Zijn met Omarming en Koestering in de Totaliteit die jij in jouw Uniekheid kunt en mag Zijn.

De Schepper van Al Wat Is



Geen opmerkingen:

Een reactie posten