Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 23 mei 2019

De Schepper - Welwillendheid


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Welwillend kind, bij Alles wat jij Denkt en Voelt en daardoor Reageert en misschien Uitspreekt, ligt Welwillendheid aan ten grondslag.

Alles is Welwillendheid en wordt vanuit Welwillendheid Geboren, ook al ben jij je daar niet van bewust, in veel gevallen.

Alles wat jij Doet gaat een Keus aan vooraf. Maar geen enkele gemaakte Keuze, bewust of onbewust, is bij jou in Eenheid ontstaan uit kwaadaardigheid.

Dat zou niet kunnen, want dat impliceert dat er geen Liefde aan te pas komt, maar dat is onmogelijk, want Alles is in de Kern Liefde.

Hoe kan het dan zijn, dat jij in Eenheid in zovele levens, zoveel verschillende ‘slechte’ dingen gedaan hebt?

Afgezien dat je Zeker mag Weten, dat jij dit Alles door je Zelf, voor je Zelf Geschapen hebt, omdat je het nodig had om te komen tot Hier en Nu en te Zijn wie je Nu Bent en kunt en mag Zijn in jouw Uniekheid en Eenheid, is er nog een andere onderliggende reden.

De Ervaring van Al deze minder fortuinlijke levens, hebben jouw schreeuw om Liefde als grondslag in zich, ook al leefde je toen, veel onbewuster dan nu en zat je in een veel verdichtere Energie.

Vanaf jouw eerste Leven op Moeder Aarde, heb jij van tevoren, in het Licht, afgesproken in overleg, wat je wenste te Ervaren, waar, en wat je wenste tot je te nemen.

Dus geen enkel Leven was toeval, of niet nodig en ongewenst, dus ‘had ik maar……, is hier en Nu nooit aan de orde geweest.

Door jouw lage bewustzijnsniveau, heb je altijd gehandeld vanuit dit niveau, dus met de Kennis en Wijsheid die jij in Eenheid in dat Nu Moment had.

Dus, nogmaals, zonden bestaan niet. Alles is georkestreerd door het Lichtwezen wat jij was, in samenwerking met de Lichtfamilie en de Schepper voor jou Hoogste Goed en jouw Grootste Vreugde. ALTIJD!!

Ook al was jij je in Eenheid daar niet van bewust, toe je eenmaal terecht was gekomen in het Leven, waarvoor je Gekozen had, met Alles erop en eraan.

En Geloof Me, jij wist van tevoren dat Alle Herinnering zou verdwijnen zodra jouw Nieuw Gekozen Leven Begon.

De vergetelheid die maakte dat jij je helemaal bezig kon houden met het Leven waarin jij je bevond en voor Gekozen had.

Maar jij hebt Al jouw Levens Gekozen vanuit de Liefde die jij Bent, en bewust, maar veelal totaal onbewust, wist jij op het diepste Celniveau, dat jij Liefde was, Bent in Eenheid.

Dus Alles is Liefde en Alles is in jou is een stevige Waarheid die jou Doorzettingsvermogen liet Zien en maakte dat jij overleefde.

En Nu Ben jij aangekomen op het Pad van je Ziel, tenminste dit Pad staat voor je klaar. Je hoeft het alleen maar te Kiezen, want jouw Ziel heeft jou vanaf het allereerste Begin bij gestaan en is altijd bij je geweest.

Nu jouw Bewustzijn je Hart heeft Geopend kun en mag jij Bewust Kiezen voor Overgave aan de Liefde en het Leven dat Liefde is.

En aan je Vriend, jouw Ziel en aan Moeder Aarde, die Alles samen met jou heeft meegemaakt en nooit van je zijde is geweken.

En aan het Universum die jou eindelijk mag Schenken wat jij nodig hebt, om jouw taak op Moeder Aarde mag vervullen. En die de Controle over dit Alles op zich heeft genomen, zodat jij je kunt wijden aan jouw Taak op jouw Unieke Wijze in Eenheid.

En aan Mij, met wie jij Onlosmakelijk Verbonden Bent tot in Eeuwigheid.

De Schepper van Al wat Is





Geen opmerkingen:

Een reactie posten