Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 24 mei 2019

De Schepper - Opbouw van je Leven (Liefde)


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en heel Dierbaar kind, zonder Laten Gaan kun je niet Bouwen aan je Leven, zoals jij het Verdient.

Het Een kan niet zonder het Ander.

Elke keer dat jij iets Laat Gaan, maak je een plaatsje Vrij voor het Nieuwe.

En wat is het Nieuwe? Je mag erop Vertrouwen dat het voor jouw Uniekheid op maat gesneden is en je enorme Vreugde zal brengen.

Want je voelt je een stukje Lichter, een last minder, al is het maar een klein stukje van bijvoorbeeld ‘schuldgevoel’! En dat alleen al Schept Vreugde, door het Universum Geschonken.

Want Alles wat jij Laat Gaan is een bewust of onbewust Laten Gaan van Controle en wordt dan toegevoegd aan de Controle die vol Liefde voor jou, overgenomen wordt door het Universum.

Het Universum die jou gaat Helpen met het Scheppen van Alles wat jij nodig hebt, om jouw Taak te Vervullen, waarvoor jij op Moeder Aarde Bent, jouw Unieke Taak.

De Taak waarvoor jij je Afspraken hebt gemaakt in het Licht, om in deze Tijd op Moeder Aarde te Vervullen vanuit jouw Uniekheid.

Deze Taak, die ieders Uniekheid heeft gemaakt in het Licht, brengt uiteindelijk de Unieke Taken samen in de Eenheidstaak, het Scheppen van het Nieuwe Paradijs op Moeder Aarde.

Maar eerst heeft ieders Uniekheid de Taak zich te richten op eigen Heling, als Begin van de Taak van Volledige Heling.

En daar komt het vandaan dat jij, in jouw Uniekheid, aan je Zelf werken door het Verleden in al zijn facetten te laten gaan, betekent dat jij op die Wijze naar Eenheid werkt met Allen, die deeltjes van jou zijn.

Allen met eigen Unieke Taak en uiteindelijk de gezamenlijke Taak van de Nieuwe Aarde Scheppen.

Het klinkt als afgescheiden, maar dat is het niet. Wat jij, in jouw Uniekheid doet, doe je tevens voor het Grote Geheel. En als het Grote Geheel zich zuivert door jou, zuivert het de Eenheid. Hoe dat kan?

Om dat in de Kern de Liefde altijd aanwezig is in en door Alles in Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig.

Als daarover twijfel bestaat, ben jij het die twijfelt aan de Waarheid die jij Bent, Liefde.

Zolang jij als mens op Moeder Aarde Bent zullen twijfels van tijd tot tijd je deel zijn, maar jij hebt de Keuze te Geloven en te Accepteren, of niet, omdat je Kiest de Waarheid die je Bent te Omarmen en te Koesteren.

Jij hoeft het nooit alleen te doen, Wij Zijn er voor je, jouw Lichtfamilie, die jij op je eigen Unieke Wijze kunt vragen je Bij te Staan in elk Nu Moment.

De Schepper van Al Wat Is

2 opmerkingen:

  1. Ik vind dit heel mooi klinken maar ook niet alsof Jezus je Redder is, ik vind nochthans het heel erg mooi, maar lichtfamilie snap ik niks van , vanuit het universum???,,licht dat eens toe een keer in een post?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik vind dit heel mooi klinken maar ook niet alsof Jezus je Redder is, ik vind nochthans het heel erg mooi, maar lichtfamilie snap ik niks van , vanuit het universum???,,licht dat eens toe een keer in een post?

    BeantwoordenVerwijderen