Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 28 mei 2019

De Schepper - Terug naar de Kern van Liefde


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Innig Geliefd en gewaardeerd kind, zoals jij Weet is de Liefde Allesomvattend, dus ook jij in Eenheid.

En met Allesomvattend wordt Alles bedoelt wat in de Kern, uit de Klei van Onvoorwaardelijke Liefde Geschapen Is.

Dus jouw gehele verleden, met Alle vergissingen die jij gemaakt hebt en Alle Ervaringen die jij Geschapen hebt voor je Zelf, aan je toenmalige Zelf, brengen een Allesomvattende Totaliteit van Onvoorwaardelijke Liefde in Eenheid vanuit Uniekheid.

Jij staat, in Eenheid, midden op de Brug van de overgang naar de Acceptatie van het Allesomvattende als Totale Waarheid.

En dan gebeurt het dat je vol emoties schiet, die je tegenkomt uit het verleden.

En je schrikt en keert je om en rent terug naar het begin van de Brug, waarvan jij Zelf de Bouwer Bent.

Dit is het verzet en de weerstand, te voelen wat je voelt. Terwijl het de bedoeling niet is om het te doorvoelen, maar te Accepteren in de Totaliteit van het Allesomvattende.

Het de erkenning te geven van Bestaan, Te herkennen, dat je het om allerlei Unieke redenen voor jou, Verborgen hebt, deze sterke emoties.

Ze mogen er zijn en Stromen, je niet overmannen, maar laten Stromen, ze uit de gevangenis laten gaan, waar jij ze ingestopt hebt.

Niet om erin te verdrinken of in te blijven hangen, maar ze simpelweg de Vrijheid te geven om te Stromen.

Dan verdwijnt de negatieve lading die het met zich meedraagt en die jij eraan gegeven hebt, ooit, samen met de Stroom die je laat gaan.

Emoties zijn menselijk en ze horen bij je als water bij je lichaam en ze mogen blijven Stromen omdat ze nodig zijn voor verwerking van oude dingen, die er verder niet meer toe doen.

De verhalen zijn niet belangrijk, maar de herkenning.

En als je die emoties de Vrijheid hebt gegeven die ze verdienen, ga je verder over de Zelf Gebouwde Brug en nu een stukje verder dan het midden.

Maar wat je ook tegenkomt vanuit het verre verleden, behalve emoties, zijn terug te voeren tot angst.

En die angst in de ogen kijken, voor wat ze is, is niet gemakkelijk, want dat heb je niet geleerd, daar waar jij vandaan komt.

Maken dat je weg komt als vluchtgedrag is wat je geleerd hebt, maar niet wat je werkelijk Bent. Maar dat wist je toen niet, maar nu wel, dus Weet je dat vluchten geen optie is.

Zie de angst als een griezelig monster wat zich opblaast en naar je brult.

Kijk ernaar, kijk het in de ogen, vraag heel vriendelijk wat er aan de hand is, dat ie zich zo opblaast en dat het niet nodig is, want je wordt er toch niet bang van.

Blijf er op een vriendelijke manier mee praten en vraag het monster om te stoppen met dit spelletje, want het spelletje is uitgespeeld.

Er is Nu een spelletje dat heet Onvoorwaardelijke Liefde en vraag hem dit spelletje met je te spelen, dat is veel leuker.

En je zult merken dat het monster verandert. Er is nog nooit door jou in Eenheid en Uniekheid met hem gepraat en daardoor had hij de Macht.

En dat gaat zich dan voor je ogen oplossen, want het monster is niets en verdwijnt zoals het gekomen is.

En dit kun jij in alle omstandigheden waarin jij dit monster tegenkomt toepassen en ik Verzeker je, dat er geen angst meer voor jou bestaat als je aan de andere kant van de Brug Bent.

Waar jij de Kern van het Allesomvattende, de Liefde als Totaliteit in Wijsheid opneemt in jouw Zijn.

De Schepper van Al Wat Is



1 opmerking:

  1. Prachtig, het monster aanpakken, het mag me niet meer verlammen, want dan eint het monster, zal altijd vechten, dit monster maakt mij niet meester, verdwijn en mijn leven zal lichter zijn, aangenaam.. En liefdevoller xxx

    BeantwoordenVerwijderen