Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 26 mei 2019

De Schepper - Inzicht in Liefde


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Dierbare Spiegel in wie Ik Mijzelf Herken, jij bent naar Mijn Evenbeeld Geschapen. Ik Ben Pure Essentie en dus Energie van Liefde en dus Ben jij dat in Uniekheid en Eenheid ook.

Dat is een Waarheid die vele deeltjes van jou, zich (nog niet) Herinneren. Maar dat betekent niet, dat zij dat dan niet Zijn.

Toen jij nog diep in de illusie overleving zat, herinnerde jij je het ook niet en toch was jij in de Kern Liefde, je Bent het Nu, want de Her-innering is er en die is voor Eeuwig.

Maar Inzicht in Liefde blijft Her-innering brengen, want ze Bestaat uit Oneindig veel Facetten, die jij je in jouw Uniekheid en in Eenheid (nog) niet allemaal Eigen hebt gemaakt.

Her-innering betekent, in jouw Hart Doorvoelen en Zeker Weten dat jij Liefde Bent, ook al kun je het op sommige, voor jou Unieke Momenten, niet Voelen, het is er en blijft er.

En dit is een punt voor jou om in overweging te nemen. Niet Doorvoelen en dus Ervaren, betekent niet, dat het verdwenen is.

Jouw Ziel laat je dan een Ervaring Scheppen die jou weer een Inzicht geeft van de Liefde die jij Bent.

Bijvoorbeeld, jij Voelt en Ervaart niet, in een gegeven Nu Moment, Compassie voor je Zelf. Je veroordeelt je Zelf omdat je geen Compassie Voelde voor wat een deeltje van jou in vertrouwen vertelde.

Maar wat jij niet voor een ander Voelt, kan jij niet voor je Zelf Voelen, want jij Bent Een met jouw deeltje en bent vergeten om jouw Contact met het deeltje van jou via je Hart Centrum te laten Lopen, waar Compassie en Begrip vanuit Eenheid een Deel van jou Zijn zijn.

Jij hebt dit nog niet als Inzicht Ontvangen en Begrepen en Doorvoelt in jouw Zijn.

En dan komt jouw Ziel en zet jou daar neer, waar jij de Ervaring (kunt en mag) gaan Scheppen door jouw Keuze, het Inzicht te Ontvangen dat Eenheid, Compassie oproept en dus Liefde Is, wat jij Bent.

Dus Inzicht volgt op jouw Keuze, dit te ontvangen en op te nemen in de Liefde van je Zijn.

En is dat niet veel fijner, dan je Zelf, of in sommige gevallen de ander, te veroordelen? En je daardoor steeds schuldiger gaan Voelen, wat je niet prettig vindt en dus, op de oude bekende wijze, diep weg stopt?

Liefde heeft Alles in zich, omdat Alles Liefde is en is derhalve Allesomvattend.

Dus ook jij Bent Allesomvattend, Alles wat de Liefde Omhelst en Koestert, ben jij. Want jij Bent Onmisbaar.

Jouw Taak op Moeder Aarde is niet weg te ‘denken’ maar nodig om Ons Plan te Volbrengen voor Moeder Aarde en Al haar leven.

Insluitend in Eenheid Alle Uniekheden en Allesomvattend wat Liefde en daarmee de Onlosmakelijke Verbondenheid brengt voor Eeuwig.

De Schepper van Al wat IsGeen opmerkingen:

Een reactie posten