Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 30 mei 2019

De Schepper - Jouw Onschuld


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Onschuldig kind, Onschuld te Accepteren als wat jij was, Bent en altijd zult Zijn, is (nog steeds) het ‘moeilijkste’ wat jij Mag en Kunt Doen.

Het is als Keus, de Acceptatie van Onschuld als de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent. Het is een onderdeel van de Liefde, waar vandaan jij Geschapen Bent door Mij.

Het is de bedoeling dat jij Onschuld werkelijk Aanneemt en Accepteer in Licht en Liefde in je Hart.

Dan Weet je Zeker dat jij in je Onschuld, nergens schuldig aan kunt zijn. Je Hebt de weg naar Huis Geschapen met Hulp van je Ziel die je Baken was en hebt zijpaden bewandelt die je hebben laten Weten, dat ze niet DE WEG waren voor jou.

Niets meer en minder. Je hebt dit gedaan vanuit pure Onschuld en vanuit de Liefde die je Was, Bent en Altijd zult Zijn.

En dat je dat als herinnering kwijt was, mag duidelijk zijn, was nodig om met je Keuzevrijheid en het Lichtbaken van je Ziel, terug te Keren naar de Her-Innering van de Liefde die jij Bent.

Jouw Totale Onschuld opnemen in je Zijn, betekent laten Stromen in het Nu van je gehele Leven.

Niet vechten maar alle oordeel en veroordeling en meningen en discussies enzovoorts te laten zijn, voor wat het Is.

Jouw Onschuld kent dit Alles niet, het houdt zich daar niet mee bezig.

Vanuit Onschuld de Gehele Totaliteit van je Zijn, met Inbegrip van het Grote Geheel, betekend Vreugde, Gelach, Humor, Extase, Passie, Overgave.

Maar ook Luisteren en regelrecht met elkaar spreken en niet via een omweg.
Je ego denken tot je vriend maken als deeltje van je in Eenheid. Door het Lief te hebben en het niet af te wijzen op welke manier ook.

Al jouw deeltjes, dichtbij of veraf, Lief te hebben met heel je Hart, niet om wat ze aan je laten Zien van zichzelf, maar om wat ze Zijn, namelijk Liefde, net als jij. In Totale Onschuld.

Sorry te durven zeggen als je merkt, dat je de ander hebt pijn gedaan, onbewust en helemaal als je het bewust hebt gedaan.

Zijn we niet allemaal op Moeder Aarde om de Liefde te Verspreiden? Niet om ze in te dammen, hoe arrogant en totaal onnodig, want je pijnigt dan uiteindelijk alleen je Zelf.

Alles wat jij jouw deeltje toekent in oordeel of veroordeling of een mening over het deeltje, gaat tegen je werken. Heb het Lief, Omarm het, wat niet betekent dat je Alles in je Leven hoeft toe te laten, maar de ander laten Zijn in Compassie en Liefde.

Onschuld Accepteren betekend ook, samenwerking, eerlijkheid, openheid, integerheid. De Confrontatie met je Zelf in de Spiegel die je voorgehouden wordt aangaan en niet uit de weg gaan en terug projecteren.

Dan houd je in stand, wat je juist graag wilt oplossen, niet afwijzen maar open staan voor jouw Spiegel.

De Kansen om te Scheppen wat het Pad van je Ziel is, aangrijpen.

Jij Bent een Uniek, Liefdevol Lichtwezen, dat op Moeder Aarde is gekomen om het Pad naar de Liefde terug te herinneren, niet alleen maar samen in Eenheid.

De Schepper van Al wat Is              

Geen opmerkingen:

Een reactie posten