Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 1 juni 2019

De Schepper - Misinformatie


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Betrouwbaar kind, jij groeit in elk Moment meer naar je Zelf tot je uiteindelijk je Zijn hebt bereikt.

Maar doordat een klein aantal slapers, alles op alles zetten, om de Macht, waarvan Zeker is, dat ze die kwijt raken, te verliezen, wordt er heel veel misinformatie rond gestrooid.

Ze proberen te redden wat er te redden valt, maar ook zij krijgen te maken met de verhogende Energie en weten dit ook, maar omdat ze niet van plan zijn hun Hart te openen, na zoveel tijd van Macht zenden ze doorlopend misinformatie de wereld in.

Jij Weet, in Eenheid, dat jij deze misinformatie niet hoeft aan te nemen, zelfs niet te lezen. Jouw Hart zal je ogenblikkelijk laten Weten dat het niet klopt.

Maar er is ook Verheugend nieuws, waar de media weinig aandacht aan besteed, maar de zogenaamde klokkenluiders wel.

Of uit andere betrouwbare kanalen kun je het een en ander opmaken en lezen.

Om uit te maken of iets Betrouwbaar is of niet, daar zal je Ziel in je Hart je mee Helpen. Je kunt dit Voelen.

Maar er is een grijs gebied, waarbij je, zonder het te merken, toch misinformatie opneemt. En dat is jammer, want dat zet je lager in jouw Energie Frequentie.

Dit grijze gebied is niet gemakkelijk te traceren lief kind, jij hebt (nog) niet Onze sterke Antennes, om zo maar te zeggen, om het kaf van het Koren te scheiden.

Het is dus als Keus heel belangrijk te Kiezen voor het Pad van je Ziel, want dat IS jouw Unieke Pad. Waar je naar Eenheid geleid wordt.   

Het grijze gebied is erop gericht angst te zaaien, afscheiding te bewerkstelligen, jou te pakken in jouw ‘zwakke plekken’!

In dat grijze gebied van je Zelf, waar je nog bezig bent, dingen te Laten Gaan.

Je hoeft Nu niet bang daarvoor te worden, want als jij in je Hart Centrum blijft ben jij helemaal Veilig, altijd.
Als jij je Vertrouwen uitspreekt, keer op keer dat het Universum ervoor zorg draagt, dat jij alles krijgt om jouw Hoogste en Beste Zelf te Zijn, die jij kunt zijn en daar dan steeds een herhaling van dit Vertrouwen aan geeft, dan zal het jouw Vertrouwen laten Groeien.

Hetzelfde Geldt voor het Vertrouwen in je Ziel, je Hart, in Moeder Aarde en Al Haar Leven, In de Schepper van Al Wat Is, dan zal het Vertrouwen zo Groeien dat het de Totaliteit van jouw Zijn Omvat.

Vertrouwen geeft Zekerheid dat er Alleen Liefde Bestaat en dat je door het venster van je Hart naar een buitenwereld kijkt, die zichzelf uit de markt aan het werken is.

Blijf bij de Liefde die je Bent en je Bent Volkomen Veilig.

De Schepper van Al Wat Is

2 opmerkingen: