Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 10 maart 2019

De Schepper - Verwijzigingen


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Heilzaam kind, woorden zijn Verwijzingen naar iets wat Alleen de Waarheid van de Liefde die jij Bent, kan Bevatten.

Om welk woord in jouw Taal, het ook gaat, het kan alleen maar Verwijzen naar het Gevoel, de Intuïtie die niet te vertalen is.

Want dan krijg je de verwarring van Babylon, het verhaal uit de Bijbel, waar de mensen elkaar niet meer begrepen of konden verstaan.

Het verhaal geeft weer dat er zoveel Verwijzingen zijn als mensen. Want ieder hoort in zijn of haar eigen Uniekheid iets anders in de Verwijzing naar.

Waar staat de medereiziger op zijn Reis en waar is hij/zij mee bezig om te gaan Begrijpen? Hoe open is het Hart en met welke Verwijzing Resoneert hun Hart het meest?

In hoeverre vermengd de Verwijzing zich (nog) met het oordeel, de mening van de medereiziger?

En zo kun je veel verschillende dingen bedenken die in dit geheel van begrip van Verwijzingen een rol zouden kunnen spelen.

Maar eigenlijk gaat het alleen om jou en welke Verwijzingen met jouw Hart Resoneren en wat jij ermee doet, of niet doet.

En hoe dicht jij hierin, bij je Zelf, je Zijn blijft. In hoeverre Accepteer jij, dat er Verwijzingen zijn, die jij (nog) niet helemaal Begrijpt, dus ook niet waarnaar Verwezen wordt?

Kun jij en ben jij Bereidt ook daarin dicht bij je Zijn te Blijven? En te Accepteren dat wat Nu nog niet Is, zal Komen voor jou, als jij eraan toe bent?

De Energie├źn stijgen met een enorm snel tempo, maar jij krijgt uitsluitend zoveel Energie binnen als jij aankunt. Geloof jij dat? Vertrouw jij daarop?

Er Bestaat geen hoger of lager, of meer of minder, of wijzer of dommer, maar alleen en uitsluitend Onvoorwaardelijke Liefde, in en door Alles, dus ook door jou in Eenheid.

Waarom stel jij je dan nog (vaak) op, als de grote Weter? Dat klinkt erg arrogant en is natuurlijk van de illusie.
En Ik Weet, dat jij dat niet doet uit eigen Gewin, maar uit Puur gebrek aan Zelfvertrouwen. Dus ga jij dit Zelfvertrouwen (dat hoop je dan) op deze manier binnen halen.

Maar wie doe je eigenlijk tekort? Jij Bent een Goddelijk Lichtwezen in een menselijk jasje, maar dat geldt voor allen, want alle medereizigers zijn op Moeder Aarde om mee te werken aan het Ontwaken van de Mensheid.

En jij hoeft niet te weten van een medereiziger, wat hij/zij komt brengen. Jij hebt je Zelf en daar heb jij je handen vol aan lief kind.

Jij mag en kan Mij Geloven, als Ik zeg dat alles volgens Ons Plan verloopt.

De Schepper van Al wat isGeen opmerkingen:

Een reactie posten