Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 7 maart 2019

De Schepper - Meesterschap


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Kostbaar kind, Meesterschap is iets anders dan Meesteren.

In jouw Kern ben jij een Meester, een Engel, een Hoger Lichtwezen. Kortom zoals jij Zeker mag Weten Ben jij Alles en Alles is in jou.

Zoals jij in de illusie, ter overleving, je Zelf hebt opgesplitst in deeltjes en Alles van de Waarheid die jij Bent, bent vergeten, zo Besta jij ook uit deeltjes die Allen het Meesterschap in zich hebben.

De Evolutie hiervan gaat Eeuwig door en Breidt zich Eeuwig uit, zonder einde dus Eindeloos.

Omdat jij uit de vergetelheid van de illusie terug komt naar de Herinnering van Alles wat jij Bent, lijkt het alsof jij alles in onderdelen hebt te Meesteren.

Maar niets is minder waar. Door de vergetelheid ben jij vergeten dat jij al Alles Bent, dus het hele pakket en dus heb je het nodig, je dit te gaan Herinneren.

Ineens Alles Herinneren zou teveel zijn voor jou, dus komt de Herinnering voor jouw Uniekheid op het Moment dat jij eraan toe bent, het te Meesteren.

Dus je Bent het Gemeesterde nooit kwijt geweest, maar alleen vergeten.

Iets wat Waarheid is kan nooit onwaar worden, zelfs niet in de illusie, maar wel vergeten.

Jij Bent in jouw Uniekheid een Onvergelijkelijk Kostbaar Deeltje van de Energie van de Bron. Jij Bent daar, van deze Bron, een Druppel die Onmisbaar is.

Meesteren is dus, een deeltje van jouw Herinnering van Meesterschap in dat specifieke onderdeeltje, in jouw Herinnering terug krijgen.

Je was het even kwijt, maar Nu Weet je het weer.

En dat specifieke deeltje is misschien het oordelen over iets buiten je, waarvan jij je Nu Herinnert, dat het niet buiten je zit, maar een eigen Keuze is.

En zo is het een heel Proces, precies passend gemaakt voor jouw Uniekheid.

Jij bent nooit iets kwijt, maar tijdelijk vergeten.

En dat Schept Dankbaarheid en Compassie en laat jou toe, van je Zelf te gaan Houden.

En heel voorzichtig schudt jouw Ziel je steeds meer een beetje Wakker van de nachtmerrie. En de Eeuwigheid Lonkt steeds Duidelijker naar jou.

Ik hoef hier niet op te wachten lief kind, want jij Bent nooit bij Mij vandaan geweest. Dat weet Ik en jij mag het ook Zeker Weten.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten