Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 11 maart 2019

De Schepper - Diepe Compassie


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn Geliefd kind, Als je Hart net geopend is, is er angst, er gebeurt iets met je wat je niet plaatsen kunt.

Je gaat Gevoel Ontvangen wat je niet kent en dat maakt je zenuwachtig, want je hebt er geen vat op. Je kunt het niet aanwijzen, maar het is er wel.

Ergens voel jij je niet meer thuis, waar je was. Maar nu zou je, voor de rust, wel graag terug willen.

Maar jij, die al in het Hart woont weet, dat er geen weg terug is.

Het wordt een mallemolen voor de medereiziger die net het Hart geopend heeft. En toch kun jij niet letterlijk de weg wijzen.

Maar wel blijven werken aan je Zelf, voor je Zelf, want wat jij voor je Zelf doet, werkt door naar de medereiziger en het Grote Geheel.

Dat is de Hulp die jij Biedt, dicht bij je Zelf blijven. Je medereiziger de ruimte geven zich Zelf te leren Kennen, steeds beter.

Ook zij doen het in eigen Tempo, met gebruikmaking van eigen Keuzes en daartoe hebben ze het volste recht.

Zij zouden nooit jouw Pad kunnen lopen, want dat is Uniek. En jij kent nooit hun Pad en ze zijn het Zelf nog aan het ontdekken.

Zoeken ze buiten zichzelf naar bevestiging of wat dan ook en komen ze met vragen bij jou, dan kun je ze eigenlijk alleen maar het advies geven, naar hun Hart te luisteren. Daar liggen de antwoorden in de voor hen Unieke Vorm.

Ze adviseren naar hun intuïtie te luisteren. Niemand weet beter, wat goed voor hen is, dan zij zelf. Help ze daarop te Vertrouwen.

Je mag de deur naar het Hart voor ze openzetten, maar ze maken zelf de Keus om erdoor te gaan. Je mag ze begeleiden om naar bepaalde opties te kijken en in overweging te nemen. Maar zij Kiezen wat ze ermee doen, of niet.

Dat is Onvoorwaardelijke Liefde Zijn, niet beter dan de ander, maar naast de ander, gelijkwaardig.

Hen de Kracht en het Vertrouwen Schenken, omdat jij zelf in je Kracht en Vertrouwen Staat.

Jij was ook ooit in klas 1 van de Levensschool, en dat brengt Compassie, diepe Compassie. En ervan daaruit Zijn voor de medereiziger is het Grootste Geschenk wat jij aan kunt en Mag Aanbieden.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten