Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 5 maart 2019

De Schepper - Zelf Realisatie


 Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en leergierig kind, jij hebt altijd de Bereidheid in jou om te Veranderen en te Leren en te Groeien.

En dat is ook wat jij voortdurend, Bewust of anders onbewust, doet. Dat hangt af van waar jij je bevindt op jouw Unieke Pad en daarin Bestaat nooit goed of fout.

Al vele malen gezegd en Nu herhaald, jij Bent altijd op de voor jouw Uniekheid juiste Plek en bezig met waar jij in jouw Uniekheid mee bezig hoort te Zijn.

En Alles in het Leven wat jij Leeft in jouw Uniekheid is Geschapen in elk Nu Moment vanuit jouw Unieke Keuzes, want lief kind, niet Kiezen is en blijft ook een Keuze.

Er Bestaat nooit ergens in je grijze verleden of in het Nu Moment, een goed of een fout. Dat is een pure echte illusie overtuiging, die je heel snel mag laten gaan, want het Bevat geen Waarheid.

Je hebt je in de illusie vaak noodzakelijker wijze vergist in jouw keuzes, vanwege angst en overlevingsdrang.

Maar jij Weet inmiddels dat alle vormen van overleving en alles wat daaruit is voortgevloeid, jou gebracht hebben waar jij Nu Bent. Het was dus nodig om je naar Bewustwording te Leiden, altijd.

Het Pad van je Ziel heeft je gebracht in je Hart, waar de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent, steeds duidelijker Vormen begint aan te nemen.

Er Bestaat alleen en uitsluitend Onvoorwaardelijke Liefde en het is dus wat jij Bent in elk Nu Moment en dus ook daar buiten als je nog slaapt en je nachtmerrie uitspeelt.

En al kun jij (vaak) nog niet Zien dat alles in de Kern Onvoorwaardelijke Liefde is, dat wil niet zeggen, dat het dus niet Waar is.

Het is Onmogelijk om je Zelf en wat jij Zeker Bent mis te lopen.  Je kunt er, Bewust of onbewust wel voor Kiezen je ogen, oren en vooral je Gevoel ervoor af te sluiten en je te wentelen in schuld gevoel of wat dies meer zij.

Anderen de schuld geven van wat zich heeft voorgedaan in jouw Leven, wat helemaal niet kan, want jouw Leven wordt Geschapen naar jouw Keuzes.
En jouw Keuzes worden niet door jouw medereiziger gemaakt, maar door jou.

Jouw medereiziger is wel een Spiegel voor jou, om jou je Keuzes te laten Zien.

Maak maar de Keuze Liefdevol te Zijn en je zult Liefde Zien in de reactie van de Medereiziger.

Wordt maar boos op je medereiziger en zie de reactie, die jouw boosheid weerspiegeld.

Jij mag Zeker Weten dat Alles wat jij Bent en kunt Zijn in elk Nu Moment, te maken heeft en voortkomt uit jouw Keuzes. Jij Schept jouw Werkelijkheid.

Jij Bepaalt wat jij Wenst te Zien en te Ervaren en te Voelen en niemand anders.

De Schepper van Al Wat Is



Geen opmerkingen:

Een reactie posten