Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 28 maart 2019

De Schepper - Diepe pijn


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Begripvol kind, jij begrijpt (nog) heel vaak met je hoofd, je ‘denkgeest’, maar dan begrijpt jouw Hart het nog niet.

Jouw Hart Weet als je Gevoel het aangeeft en Accepteert dat Alles Is wat het Is.

(Nog) vaak word jij boos als je leest of hoort over een moord of een terreurdaad, of een zware dierenmishandeling enzovoorts.

Maar jij mag Zeker Weten lief kind, dat deze boosheid niet gericht is naar de ‘misdaad’ zoals jouw ‘oordeel’ aangeeft, maar naar je Zelf.

Jij wordt getriggerd, want wat jou dit laat Weten is, dat jij in 1 van je vroegere Levens, de Keuze hebt gemaakt, te Ervaren hoe het zou zijn om te moorden, een dier te mishandelen of een terreurdaad te begaan.

En omdat jij in het Nu wordt getriggerd door de daden, die jij jezelf ook eens hebt laten Ervaren, komt er een enorme schaamte en een diep gevoel van schuld naar boven en nog veel meer gevoelens in jouw Uniekheid, die jij gaat projecteren op de huidige terrorist, dierenmishandelaar enzovoorts, wat je ook maar triggert in jouw Uniekheid.

Want te Her- en Erkennen, dat jij voor dezelfde Ervaring hebt gekozen is onaanvaardbaar en te pijnlijk voor jou in het Nu Moment.

En dat, welke misdadiger dan ook, vanaf de plaats waar hij/zij in het Bewustzijnsproces staat, dezelfde Keuze heeft gemaakt dan jij als Ervaring, laat zien waar zij staan en vraagt niet om veroordeling, maar om Compassie.

En je Ziet en mag Zeker Weten lief kind, hoe Belangrijk het is, om alle oordeel en veroordeling, alle meningen die jij ‘denkt’ ergens over te ‘moeten’ hebben, een illusie is. Het houdt je vast, terwijl jij juist mag Laten Gaan.

Hoe belangrijk lief kind, is dus Alles te Accepteren als, het Is wat het Is.

Een Keuze voor een Ervaring, welke dan ook, die je op het spoor zet van je volgende Ervaring, tot je de weg vindt, die bij je Hoort.

Vertrouwen, Acceptatie, Overgave, Stromen in elk Nu Moment vanuit jouw Uniekheid in Eenheid, vanuit de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent.

Er Bestaat alleen en uitsluiten Liefde en in de Kern is alles Liefde en jij Bent in Alles en Alles is in jou.

Geen oordeel, geen veroordeling, geen goed of fout is hier op zijn plaats. Het heeft je gebracht tot waar je Nu Bent en Brengt je tot volledige Ontwaking.

Het is pure Herschepping die steeds opnieuw plaats vindt in elk Moment voor Eeuwig.

De Schepper van Al Wat Is  

5 opmerkingen:

  1. Ik heb het gevoel dat ik vanwege mijn verleden heden ten dage gestraft wordt, om hetgeen ik als Kind dat de weg kwijt was verdwaald als een schaap het gevoel heb de verloren zoon te zijn die tracht zijn weg naar huis terug te vinden mijn schuld te moeten ervaren in het Heden, ik tracht de moed erin te houden.!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. lieve schat, er bestaat geen goed of fout, geen slechtheid nog straf, alleen maar Liefde. Deze waarde oordelen stapel jij erop en je maakt de Keus deze waarde oordelen eraan te geven. God is Liefde, punt. En dat ben jij ook, al Geloof je het niet, hoe kan een God, die Liefde is, jouw veroordelen of straffen, dat doe je Zelf. Jij hebt gewoon niet zulke handige beslissingen gemaakt in al jouw vorige levens, net als wij allemaal, maar het is niet wat jij Bent. Laat alle waarde oordelen gaan, jij bent de enige die jou beoordeelt en veroordeelt en dat verdien je niet.

    BeantwoordenVerwijderen