Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

dinsdag 1 januari 2019

De Schepper - Zonder Liefde geen Leven


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Moedig kind, jij Weet dat er voorwaardelijke liefde en Onvoorwaardelijke Liefde is.

Voorwaardelijke liefde heb je helemaal als een nachtmerrie, op allerlei voor jouw Unieke manieren uitgespeeld. Dus goed leren kennen.

De voorwaardelijke liefde stelt eisen: ‘Als jij niet zo bent, als ik van jou verwacht, dan krijg je ruzie met me’!    of   ‘Ik geef je mijn hart en verwacht dat jij ook van mij houdt, hoe komt het dat ik toch duidelijk voel dat je niet genoeg van me houdt’?

En zo kun je doorgaan, met verliefdheid de roze bril op, die je blik vertroebelt. En als deze na een tijdje afgaat en verdwijnt, dan verdwijnt vaak ook de verliefdheid, want de ander is toch niet wat jij verwacht had’.

Voorwaardelijkheid is van de illusie. Onvoorwaardelijke Liefde daarentegen,  is wat jij werkelijk Bent.

Zij stelt geen eisen, maar is er gewoon, vanuit het Hart. De Reis die je door de nachtmerrie hebt gemaakt, heeft je terug gebracht bij de Herkenning dat jij je Hart Open kunt en mag zetten en Alles wat zich daarbinnen bevindt, mag laten Stromen.

Hier ga je van je Zelf Houden, in het Licht en de Liefde van je Hart. Je gaat Beseffen dat het je Thuis is en je groeit steeds meer en verder naar de Inzichten en Herkenningen van de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent.

Zonder Onvoorwaardelijke Liefde geen Leven, want het Is het Leven en dat ga je Herkennen. En dat Leven Ben jij, Totaal.

Alleen Onvoorwaardelijke Liefde heeft een Bestaan, want het is het Enige dat er Is. En dat Ben jij uit Mijn Energie Voort Gekomen.

Als Alleen Onvoorwaardelijke Liefde, dus jij in Uniekheid en Eenheid, Bestaat,
Dan is de voorwaardelijke liefde daar een onderdeel van, dat kan niet anders.

Als de illusie geen kern van Onvoorwaardelijke Liefde had, zou jij geen Bestaan hebben en er niet Zijn en dus ook onze Onlosmakelijke Verbondenheid niet.

Dat is ten enenmale Onmogelijk! Onvoorwaardelijke Liefde is Alles en Alles is Onvoorwaardelijke Liefde.
Jij Bent dus Alles en Alles is in jou en daar schieten woorden te kort voor en de omschrijving kan er niet eens aan tippen!

Jij hebt Gekozen voor een ervaring van afgescheidenheid die de illusie jou gegeven heeft en in die vergetelheid is het woordje ON van Onvoorwaardelijke Liefde diep weggezonken.

Maar niet verdwenen, maar diep onder de ervaringen van de illusie verstopt geraakt. En er is een surrogaat liefde ontstaan, zo onecht dat het lachwekkend is, nu je bezig bent volledig te Ontwaken.

Jij Verdient in de eerste plaats je eigen Liefde, zodat jij die kunt Uitstralen naar je medereizigers die (nog) slapen. Kunt doorgeven wat je allemaal over je Zelf hebt Mogen en Kunnen Ontdekken en Herinneren.

En dat is waar jij in dit Leven voor op Moeder Aarde Bent. In het Nu van elk Moment als een Medeschepper Bouwen aan het Nieuwe Paradijs op Moeder Aarde.

Ik Houd Oneindig veel van je lief kind.

De Schepper van Al wat Is
1 opmerking:

  1. Oprecht Liefde delen is wat ik wil Liefde schenken en delen, onvoorwaardelijk.!
    Met liefde situaties oplossen, en sterk zijn in 2019 en ervoor gaan.!
    Met alle liefde van de Wereld ik houdt van u mijn Schepper.!

    BeantwoordenVerwijderen