Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 3 januari 2019

De Schepper - Leiden of lijden


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en soms (nog) vasthoudend kind, jij weet dat jij in jouw Uniekheid een ander Contract hebt dan jouw deeltjes. Jij hebt Gekozen de voor jouw Belangrijke Ervaringen op te doen en je Zelf daarvoor de meest geschikte lessen te scheppen.

Dat houdt voor jou nog vaak in dat je vasthoudend bent aan de ene kant en gemakkelijk laat gaan aan de andere kant, je bent daarin dus selectief.

Vasthouden aan lijden, brengt je lijden, wat vaak te maken heeft met een vastgeroeste overtuiging, dat je het verdient, of dat het er nou eenmaal bij hoort enzovoorts.

Maar vasthouden aan lijden, om welke reden dan ook, betekent niet dat je het hoeft laten voort bestaan. Het kan je contract zijn en jouw Uniekheid en de Keuzes die je maakt roepen ook vaak lijden naar je toe.

Als jij je verzet, met boosheid van, dat accepteer ik niet, dan houd je op een andere manier aan het lijden vast.

Laat jij je leiden door je lijden, dan ben jij een slachtoffer die denkt onmachtig te zijn om iets te kunnen doen.

Maar mijn lief kind, voor lijden Kiezen is iets anders, dan je erdoor te laten leiden. Jij hebt van Mij alle Gereedschappen meegekregen om alle lijden uit je Leven te bannen.

Niet omdat het dan totaal zal verdwijnen, maar omdat je gaat Kiezen om er anders mee om te gaan en open gaat staan voor opties, waar je eerder niet aan gedacht had.

Jij Bent nooit Onmachtig en lijden stopt je in een zogenaamd hokje van lijden.
En jij blijft zitten waar je zit en Accepteert. Want het hokje open doen en uit het lijden stappen en de leiding Zelf nemen over je Leven en de juiste Keuzes daarvoor maken is de Lering die er aanwezig is in het Proces van Heling.

Jij woont al grotendeels in je Hart en toch zijn er nog stukjes in je Leven, waarin jij de leiding uit handen geeft en je Zelf laat lijden.

Omarm je Mens zijn in een lichaam en neem de Leiding over alles wat dit met zich meebrengt.

Geloof me, de leiding uit handen geven aan wie of wat dan ook, betekent lijden.

En dat Verdien jij niet in Uniekheid en Eenheid. En zeker niet met de Kracht van de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent, in je.

De Schepper van Al Wat Is

4 opmerkingen:

 1. Mijn leiden uit handen geven en me laten lijden, is fout hoe kan ik mijn teugels dan het beste in mijn eigen handen houden.!
  Moet ik sommige zaken wijzigen en / of stoppen of een ander een andere mening weergeven ik weet het niet maar Lijden is niet iets wat ik wil van mezelf ik gun mij het beste.!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Misschien is het een optie om de teugels uit handen te geven aan je Hart en de daar aanwezige Connectie met de Schepper?

   Verwijderen