Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zondag 30 december 2018

De Schepper - Compassie voor je Zelf


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Dierbaar Eenvoudig kind, Liefdevol, Betrouwbaar, Integer, Eerlijk je best doend kind.

Wanneer ga jij in het Nu eens Echt stoppen met je Zelf voortdurend en steeds opnieuw te wijzen op je ‘tekortkomingen’ zoals jij ze noemt.

En dan druk ik het nog zacht uit, want jij gebruikt binnen in je Zelf, in jouw kleine ‘denkgeest’, nog hele andere bewoordingen.

En het heeft alles te maken met wie jij vindt te ‘moeten’ Zijn en wat je, volgens jou, niet meer mag Zijn.

Jij slaat hele stukken verwerking van de illusie, aan emoties veelal, over omdat jij vindt, dat het nu wel genoeg is geweest.

Maar lief kind, je zou het ook vanuit je Hart kunnen bekijken, door de ogen van je Hart. Dan zou je Zien, dat het Kansen zijn voor Heling van alle Ballast, die jij al zolang met je meesleept.

Het is niet, zoals jij het graag ziet, iets negatiefs, maar om je Zelf en het Lichaam waarin je woont tijdens je Reis op Moeder Aarde, te Bevrijden van Alles wat jij vanuit onwetendheid je Zelf hebt aangedaan.

Jij voelt Compassie voor bijvoorbeeld, de beelden van kindjes die verhongeren op Moeder Aarde en dat is goed, stuur deze Compassie maar naar ze toe, het komt over.

Maar waarom zo weinig Compassie voor het kleine kindje dat jij bent geweest, dat bijvoorbeeld, misbruikt is en ook misschien honger heeft geleden.

Vergeet hierin niet je eigen Uniekheid en je eigen gevoelens van pijn en verdriet en kwaadheid en eenzaamheid enzovoorts.

Ze zijn van jou, jij hebt het meegemaakt, claim ze vol Compassie voor je Zelf, en vraag Hulp bij het verwerken van alle emoties die ermee gepaard gingen.

Ze zijn van jou. Het heeft jou gemaakt tot wat je Nu Bent, Onvoorwaardelijke Liefde, vol Wijsheid, verkregen uit alles wat je hebt door- en meegemaakt.

Je Verdient je Eigen Compassie, zodat Heling kan plaats vinden op het diepste niveau.

Ga het niet uit de weg, maar neem het vol Compassie en Liefde in je op. Het heeft je gemaakt, tot wat je Nu Bent.

Je hoeft dit alles niet mee te nemen het nieuwe jaar in, jouw tijdjaar.

Jij Bent het Middelpunt van Alles en mag gaan Beleven vanuit dit Middelpunt Wat jij Bent, Onvoorwaardelijke Liefde.

De Schepper van Al Wat Is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten