Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

woensdag 16 januari 2019

De Schepper - Wordt Volledig Wakker


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Kostbaar kind, wordt Wakker, wordt helemaal Wakker, de Roep klinkt al heel lang, maar wordt (nog) niet door jou ten volle Aanvaard en dus ook niet Opgenomen.

Het is de Roep van de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent, maar (nog) niet ten volle Beseft.

Je Weet het met je Verstand, maar het is (nog) niet ten volle in jouw Hart doorvoeld.

Want jij Weet wat Waarheid is, hoe kan het dan zijn dat de Boodschap, zo vaak herhaald, dat Alleen Onvoorwaardelijke Liefde Bestaat (nog) niet goed Aankomt.

Je hebt een spel gespeeld, wat jou terug gebracht heeft naar de Liefde die jij bent en het zo Krachtig gespeeld, dat de Kern van Liefde, diep weggezakt is in de modder van het spel dat illusie heet.

En al voelde dit als nog zo waar voor jou, toch is de Kern, Onvoorwaardelijke Liefde in en door Alles.

En waarom? Omdat alleen Liefde Bestaat als Eeuwige Waarheid! Er is en kan niets anders zijn. Het is het spel, dat alles ver weg gestopt heeft en omdat Liefde zich niet laat wegstoppen, komt het naar de oppervlakte, in en door alles.

Als jij Gelooft in Mijn Energie van Liefde, Geloof je ook in jouw Zijn, want het is Onlosmakelijk met elkaar Verbonden.

Als Alleen en uitsluitend Liefde Bestaat als Kern van Alles, hoe kan het dan Zijn, dat je twijfelt? Alleen en Uitsluitend Liefde Bestaat is een Waarheid die Eeuwig is, het spel is uitgespeeld.

Vier Feest, Zing, Dans, maak Plezier, Lach, Hou van de Kern van Alles in Eenheid en voeg daaraan toe jouw Uniekheid en Geniet.

Je Bent Vrij van het juk van een illusie als spel, je hebt eindelijk Alles terug Herinnerd, want wie wil er terug naar alle ellende die jij je Zelf hebt laten meemaken? Dat gun jij niemand in al je Onschuld.

Want dat is wat jij Bent, Totaal Onschuldig, Volmaakt, Heel en Compleet.
Hoe zou het anders kunnen zijn als er alleen en uitsluitend Onvoorwaardelijke Liefde Bestaat en dat is wat jij Bent. Tot in alle Eeuwigheid.

De Schepper van Al wat Is

5 opmerkingen: