Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

vrijdag 18 januari 2019

De Schepper - Het Goede Nieuws

Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Herkenbaar kind, jij bent voor Mij in jouw Uniekheid net zo Herkenbaar als in jouw Eenheid, omdat jij Onlosmakelijk met Mijn Energie van Liefde Verbonden bent voor Eeuwig.

Jij hebt een naam meegekregen van je ouders/opvoeders. Dit is om aangesproken te kunnen worden en gekend te worden, door de mensen om je heen. Maar ben jij jouw naam?

Nee dat ben jij niet, wat jij werkelijk Bent is Onvoorwaardelijke Liefde, jouw naam is een Hulpmiddel. Als iedereen Mens zou heten, zou er flink wat verwarring ontstaan.

En toch Ben jij een Mens. Maar is dat wat jij werkelijk Bent?

Nee dat ben jij niet, want een mens heeft een lichaam nodig om de ervaring van de onechte illusie te ondergaan. Een mens zonder lichaam is geen mens.

Ben jij dan een lichaam? Is dat wat jij Bent? Nee, jij hebt een lichaam om de ervaring als mens in de illusie te ondergaan.

Ben jij dan jouw emoties? Is dat wat jij bent? Nee, dat ben jij niet, jouw emoties zijn ontstaan in de illusie als gevolg van alles wat je hebt meegemaakt.

Ben jij dan misschien wat je medemensen van jou ‘denken’! Nee, dat Zeker niet. Jij Bent jij, alle bovenstaande dingen en nog veel meer.

Heb jij het dan nodig om je aan te passen aan de normen en waarheden die jouw medemensen jouw opleggen?

Of kun jij misschien niet Gelukkig zijn, zonder dat er iemand in je leven is, die jou dat op een presenteerblaadje aanbiedt?

Of ben jij jou ‘denken’ die jou in heel je leven nog nooit een complimentje heeft gegeven, alleen maar kritiek en aanmerkingen?

Dat ‘denken’ dat jou voortdurend verteld wat je niet en wat je wel hebt te doen.
En tenslotte zegt, dat het niet goed genoeg is, dus beter had gekund of anders?

Ben jij het huis waarin je woont en de auto waarin je rijdt, of het kapsel wat je elke morgen zo zorgvuldig in orde brengt of jouw make up?
En zo kun je nog veel meer dingen bedenken die jij zeker, niet bent. Maar waarom hecht jij daar dan toch zoveel waarde aan? Het zijn allemaal dingen die vergaan en er op een of ander Nu Moment niet meer zijn.

Alles wat vergankelijk is, ben jij niet! Wat een mooie Boodschap, het is tijdelijk en je mag het gebruiken in en voor jouw Uniekheid.

Wat jij Werkelijk Bent is niet vergankelijk maar Eeuwig.

Jij Bent Eeuwige Onvoorwaardelijke Liefde en jij Bent voor Eeuwig met Mij Verbonden in de Energie van Liefde.

Dus jij bent niets afzonderlijks, maar alles is in jou Onlosmakelijk met elkaar Verbonden.

Dus ben jij Alles en Alles is in jou.

De Schepper van Al wat Is


2 opmerkingen: