Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

donderdag 24 januari 2019

De Schepper - Vooruitgang


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Kostbaar kind, iets anders dan Vooruitgang is niet meer mogelijk.

Door jouw Doorzettingsvermogen in en door Alles, is de illusie op zijn retour.

Er Bestaat alleen Onvoorwaardelijke Liefde en het is wat jij Bent, maar de diepst slapende ook. Zij vervullen ook hun rol en gaan daar zo in op, dat ze vaak bewust of onbewust weigeren de Liefde te Aanvaarden die ook zij Zijn.

Er wordt voor hen zorg gedragen en het enige dat jij, in jouw Uniekheid hoeft te doen, is Standvastig doorgaan met te Vertrouwen en vanuit jouw Hart Centrum het Leven te Beleven.

Geen aandacht schenken aan al het negatieve wat er in de illusie plaats vindt, maar in plaats daarvan Onvoorwaardelijke Liefde schenken vol Compassie en Begrip, want jouw Wijsheid hierin is Grenzeloos.

Jij weet dat alles Energie is en dat aandacht geven Energie geven aan iets, waarvan jij Zeker Weet, dat het gaat verdwijnen.

Geef jouw Onvoorwaardelijke Liefde aan Alles wat in het Nu op je Pad komt en waarvan je Voelt, dat het dorst naar de Energie van Liefde. En dat geldt voor Moeder Aarde en Al Haar leven. En al jouw Ontmoetingen in het Nu.

Omhels Alles en Neem het op in jouw Omarming, jij hebt een Onuitputtelijke Hoeveelheid Onvoorwaardelijke Liefde tot je Beschikking.

Geef het niet met mondjesmaat, want dan is je Hart buiten spel, maar vanuit je Hart Vol Overgave en Compassie en Alles wat jij tot je Beschikking hebt vanuit jouw Uniekheid.

Als jij met al je deeltjes dit grote Festijn in Eenheid in elk Nu Moment Over en Door Moeder Aarde en Al haar Leven uit zendt en iedereen in jouw Omgeving laat Meegenieten in jouw Vreugde en Liefde en Uitstraling, dan kan het niet anders zijn, dat de Onvoorwaardelijke Liefde Zegeviert in elk Moment.

De Schepper van Al wat Is

4 opmerkingen: