Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

maandag 21 januari 2019

De Schepper - Levensvreugde


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Vrij kind, doordat jij steeds meer de Vrijheid gaat Ervaren die hoort bij de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent, zullen steeds meer slapers, zich tegen jou gaan afzetten.

Dan kom jij vanuit je Hart en Weet dat de boodschap van de slapers, pure angst is. En jij blijft reageren vanuit je Hart met Pure Onvoorwaardelijke Liefde, door niet te reageren met woorden, maar met de Taal van de Liefde.

Liefde is het enige dat Bestaat en dat Weet jij. Het Stroomt door jou heen, Doorlopend en het enige dat je hoeft te doen is, het te laten Stromen tot Overstromen toe.

Alle Licht en Liefde, waarmee Moeder Aarde en Al Haar Leven wordt Overstroomd en Doorstroomd, roept een enorme weerstand op. Want de angst wordt steeds meer en groter bij elke Verhoging van Energie.

Totdat de Harten die zich (nog) niet openden, uit wanhoop geen kant meer op kunnen en het diepe inspringen.

En bij het Openen van het Hart gaat een Geheel Nieuwe Wereld voor ze Open.

En er Ontstaat Hoop die de angst zal vervangen en de Keuzes voor het Hart zullen zich duidelijker tonen, voor elke Uniekheid.

En jij staat Klaar om ze te Verwelkomen met Compassie en heel veel Onvoorwaardelijke Liefde. En dat laat je als een Zachte Regenbui over het Grote Geheel gaan.

Maar jij Weet dat elke medereiziger dit doet op eigen Unieke Wijze en in eigen Uniek Tempo.

En dat jij dit Proces alleen kunt steunen met jouw Onvoorwaardelijke Liefde en daaruit Voortvloeiende Compassie en Kracht en Wijsheid in Volledige Vrijheid.

Wat een Vorstelijke, Goddelijke Taak Vervul jij lief kind, op Moeder Aarde en voor Al Haar Leven, vol Dankbaarheid en Levensvreugde.

En jij Weet, dat jij op eigen Unieke Wijze, zo Mee werkt aan de Bouw van het Nieuwe Paradijs op Aarde.

Door Al jouw Deeltjes, ook of juist de Slapende de Weg te Wijzen via de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent, in Uniekheid en Eenheid voor Eeuwig in Vreugde.

De Schepper van Al Wat Is



Geen opmerkingen:

Een reactie posten