Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 26 januari 2019

De Schepper - Zelf Herkenning


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en Wijs kind, als jij in je woning iets kwijt raakt, ga jij dan buiten je woning ernaar zoeken?

Lijkt Mij niet erg logisch, toch? Waarom zoek jij dan in de illusie naar iets wat je ‘denkt’ kwijt te zijn?

De Stevige Verhogingen van de Energie zorgen ervoor dat jij steeds vaker oud zeer krijgt aangereikt en dat brengt je (vaak) toch wel van slag.

Want wat heb je dan toch allemaal uitgevreten, dat het zo lang doorgaat en er zoveel naar boven komt.

Ik kan je Verzekeren lief kind, dat jij vele, vele levens in de illusie hebt doorgebracht en je dus heel, heel oud zeer naar boven voelt komen.

Maar dit oude zeer zogezegd, vraagt er niet om helemaal uitgezocht en doorwoeld te worden, maar om open te gaan staan voor de Boodschap die het brengt.

Namelijk, dat het illusie is en dus niet waar. Je hoeft er niet in te duiken en je vervelende gevoelens, die val alles kunnen omvatten, te doorgronden.

Het Besef dat jij gaat spitten in iets dat helemaal niet echt was, Nu zeker niet meer is en nooit zal worden, is vele malen belangrijker lief kind.

Dus de behoefte om dit spitten toe te passen is Ook van de illusie. Om tot de bodem te gaan is Ook illusie.

Je hebt het niet nodig te gaan spitten in iets, dat Niet Bestaat. Dat mag je als Stevige Waarheid tot je nemen lief kind.

Zelfkastijding staat je niet, maar is wel de tendens van de illusie en daar hoor jij niet meer. Het wordt niet meer voldoende ondersteund en is op zijn retour.

Bevraag niet Alles wat uit je verleden aangereikt wordt, weiger het systematisch, want het jasje past jou allang niet meer.

Het is niet wat jij Bent, want jij Bent Onvoorwaardelijke Liefde als Eeuwige Waarheid.

De Schepper van Al Wat is

2 opmerkingen: