Doorgegeven boodschappen via Martha Schonewille

zaterdag 19 januari 2019

De Schepper - Stabiliteit


Lieve ogen die dit lezen,

Mijn lief en heel Bijzonder kind, jij mag gaan Beseffen waar jij allemaal aan bloot gesteld wordt vanuit de illusie.

En dat jij altijd een Keus hebt, of je er voor open gaat staan of niet.

Als jij jouw TV aanzet, word je bijvoorbeeld via reclame, gebombardeerd met welke producten of diensten dan ook, die gebaseerd zijn op de suggestie, dat jij er absoluut niet zonder kunt.

En het wordt je in het korte tijdsbestek dat de reclame duurt, haarfijn ingeprent waarom jij dit product of die dienst wenst te gebruiken.

En het wordt op een dusdanige manier gepresenteerd, dat je er (vaak) ook nog om kunt lachen. En lachen is gezond, dus waarom zou je er dus niet naar kijken en luisteren.

Zolang jij op Aarde bent, heb jij een ego, die Voor je werkt, maar die erg gevoelig is voor suggesties en jou heel gemakkelijk in samenwerking met de reclame aan kan zetten, een bepaald product of bepaalde dienst dan toch maar eens te proberen.

Er worden eindeloos veel programma’s aangeboden, die gericht zijn op competitie. Als er 1 de beste is, is de ander dus niet goed genoeg. En de beste wordt beloond, wat suggereert dat je hebt te strijden om iets te bereiken.

Nog maar te zwijgen over al die medemensen die niet over een talent beschikken, waarmee ze een competitie kunnen aangaan.

Terwijl ze misschien een Hart hebben vol Onvoorwaardelijke Liefde die geen competitie kent.

Dan is er nog de grote vooruitgang met allerlei technische apparaten zoals mobiele telefoons enzovoorts. Begrijp me niet verkeerd, er is niets mis met vooruitgang.

Maar geeft al die techniek jou de Terugkeer naar de Liefde die jij Bent?

Of is het een mede oorzaak van veel verslavingen aan bijvoorbeeld spellen en een telefoon waar je niet meer buiten zou kunnen, ‘denk’ jij!

Het is een wirwar van allerlei info en aanbod waar jij van de Liefde die jij Bent, niets kunt terug vinden en dat is heel jammer en het blijft een Keus, hoe jij ermee omgaat.

Laat jij het de baas zijn in je leven of zie jij het als een speeltje, want de illusie was een ernstig spel, maar je zou Nu het kunnen zien als een leuk spel om af en toe te spelen.

Maar waarvan je Weet dat je er nooit de voldoening zult uithalen die de Onvoorwaardelijke Liefde die jij Bent, jou geeft.

Keer terug naar wat en wie jij Bent vanuit je Hart Centrum, want het aanbod en de tegenwerking en het ondergrondse enzovoorts zal zich steeds sterker laten horen. Omdat de Onvoorwaardelijke Liefde Zegeviert.

Wees dan Bereid om in je Hart te Blijven, waar stabiliteit en Onze Hulp Altijd Aanwezig is en jouw Kracht, vanuit jou Liefde een Baken zal Zijn voor jou in dit roerige NU.

De Schepper van Al wat is

Geen opmerkingen:

Een reactie posten